Hej czy można prosić o pomoc. Czy na przedstawionym usg jest pokazane, że jest chłopiec lekarz mówi że jest to siusiak
Wydaje mi się, że to siusiak jednak ;) Wygląda identycznie jak na usg u moich chłopców;)
u nas dwa razy siusiak tez tak wyglądał 🤣
skoro lekarz mówi ze to chłopiec to chyba tak bedzie :) u mnie 3 dziewczynki wiec nie pomogę :)
u mnie tez tylko zdjęcia dziewczynek wiec lekarz powinien wiedziec najlepiej :)
Skoro lekarz powiedział Ci ze to chłopczyk i widać siusiaka to nic tylko mu zaufać i uwierzyć. Gratulacje
To wygląda na siusiaka.Lekarze mają doświadczenie z odczytywaniem USG.A jak podpowiada Ci intuicja? Ja spodziewam się drugiego synka.
Czasami właśnie uważam że dziewczynki są łatwiejsze w obsłudze bo niczego nie trzeba się doszukiwać hihi
Mam dwóch chłopców za każdym razem czułam ze to chłopak :)
ale całkiem inaczej wyglądało to u mnie na usg , ale jeżeli lekarz tak mówi to trzeba zaufać , wkoncu maja duże doświadczenie :)
To będzie mój drugi syn. Moja intuicja podpowiadała, że to dziewczynka inaczej się czułam niż w pierwszej ciąży. Ale z drugiego syna bardzo się cieszę najważniejsze, że jest zdrowy
Jak lekarz mówi może warto go posłuchać
Lekarze teraz rzadko się myla ale u nas na usg identycznie chlopaki wyglądały !
Lekarze teraz mają dużo lepsze i dokładniejsze sprzęty dlatego teraz rzadko mylą się z płcią. Ja szczerze mówiąc nie potrafię tu dojrzeć płci. A co mówi twoja intuicja? Bo u mnie płeć była zgodna z intuicją właśnie :)
Mi w pierwszej ciąży mówiła intuicja że będę miała dziewczynkę i tak też się stało a w drugiej moja córeczka od samego początku mówiła że będzie miała braciszka i też tak się stało ale też tak czułam że to będzie chłopczyk, więc czasmi warto posłuchać swojej intuicji. W którym jesteś tygodniu ciąży? U mnie lekarz z pierwszym dzieckiem tak dokonca nie wiedział bo mówił że też mogą być to przerośnięte wargi sromowe
Od początku miałam przeczucie, że to dziewczynka. Teraz jest 20 t.c. Bardzo cieszę się na chłopca ale nie potrafię odczytać tego usg. Jest siurek i co dalej? Jakieś dziwne to zdjęcie
Jeżeli lekarz mówi że chłopiec to pewnie tak jest. Ja jakoś zawsze słabo z tego USG coś widziałam. U nas syn akurat się odwrócił przodem i mąż z lekarzem nie mieli wątpliwości że to chłopiec.
Ja przy drugim dziecku również miałam przeczucie, że będzie dziewczynka jak i objawy na dziewczynkę;) urodziłam chłopca i lekarz nie pomylił ;)
Ja nie miałam żadnych przeczuć. Nawet nie wiem i nie bardzo rozumiem jak można mieć przeczucia. Przecież tego w żaden sposób nie czuć. Trzeba czekać na potwierdzenie od lekarza i tyle
Ja bym też się zgodziła z lekarzem, że w brzuszku jest chłopczyk, u dziewczynki to trochę jak taki hot dog wygląda :p
Ja miałam przeczucie, że będzie chłopak i moja intuicja mnie zwiodła, bo tak jak gin przewidziała jest dziewczynka :p
u mnie to cały czas mąż gadał że bedzie chłopiec i chłopiec. a tutaj jednak dziewczynka. Ale najważniejsze żeby było zdrowe i tyle