Pościel dla noworodka / Jaka pościel dla niemowlaka?

A.Karbowska dobrze ze zblizaja mi sie urodziny i znowu pieniazkow przybedzie, to sprawie sobie przyjemnosc i kupie malej posciel;)

No właśnie z tego wszystkiego zapomniałam omówić moją pościel - znaczy się synka hehe :slight_smile:
Wszystko oceniam na 6! Bardzo polecam, bo jakość jest rewelacyjna, wzory, i sposób wykonania też:)
Ja zamówiłam sobie pościel z ochraniaczem w formie 6 małych poduszek także coś innego i super to wygląda:) ceny też nie są aż tak wygórowane więc to też zaleta. W jednej paczce otrzymałam to co potrzebowałam i nie musiałam latać po mieście i szukać czy gdzieś jeździć bo nawet u mnie w mieście nie ma takie dziecięcego sklepu. No i za przesyłkę płaci się 15zł niezależnie od ilości zamówionych rzeczy także kolejna zaleta:)

Gorąco polecam każdej mamie:)

A.Karbowska a skąd zamawiałaś pościel?

Bardzo ładna pościel :slight_smile:

W imieniu Michasia - dziękuje :slight_smile:

Ta marynarska mi się bardziej podoba ale ta druga tez ładna:)

Też mi się ona bardziej podoba, ale ta druga miała dobrą cenę :slight_smile:

ja powiem wam że kupiłam najpierw na allegro pościel, później firmy klupś, a na końcu motoherhood. szczerze polecam tą ostatnią, jest rewelacyjna ! po upraniu nie straciła ani troche koloru, nie pokosmaciła się, wzór jak by piękny tak nadal jest ! kolejną kupię tylko motherhood i żadnej innej.

Bardzo fajna firma ja mam z niej pieluszki, rogal do karmienia oraz becik.

ja właśnie chce jeszcze otulacz zamówić i inny motyw pościeli, ich wzory uzależniają ;)) pieluszki są przecudne !! ale mmuszę na razie się powstrzymać bo mąż chyba już nerwowo nie wytrzyma kolejnych paczek Antkowych :smiley:

Zamówiłam komplet wieloelementowy w neutralnym kolorze. Zamówiłam oczywiście przez Internet, nie był b. drogi. Jakość bawełny jednak nie zachwyca . Ale do tego zestawu mogę dobrać każdy zestaw 2 częściowy., który mi się spodoba bez konieczności wymiany pozostałych elementów.

summerwave ja na początku zamówiłam też komplety pościeli przez int. firma no name … i jakość naprawdę fatalna ! odesłałam im to i niby twierdzą że błędem bylo wypranie jej na prawej str, oszaleli chyba :wink:
nie ma sensu kusić sie pięknymi wzorami i zywymi kolorkami na zdjęciach, lepiej jednak kupić coś znanej firmy, tym bardziej że taka pościel prac pewnie będziemy często, to z niej przecież moment szmata się zrobi :wink:

My mamy pościel z firmy Meblik, bo w tamtym roku udało mi się wygrac jeden komplet. Do kompletu był dołączony też ochraniacz do łóżeczko. I powiem wam, ze za te pieniądze to bardzo bym żałowała gdybym zakupiła taki zestaw. Oczywiście korzystany z niego do dzisiaj, ale na początku niczym szczególnym mnie nie zachwycił. A niby bardzo dobra firma, ale chyba bardziej w robieniu mebli.

oj właśnie trzeba wybierać firmy które nie robią wszystkiego, ja mam też mebelkii z firmy klupś i pościel też od nich ,mam, ale jakość mnie nie zachwyca bo po wypraniu również się troszkę zmechaciła :confused:

szkoda że przed zakupem nie popatrzałam co polecacie;)

Ja długo szukałam pościeli która będzie mi się podobać, znalazłam firmę modenex wybrałam pościel “Króliś tuliś” i “Pandusia Lusia” obie w wersji szarej. Zachwyciły mnie swoją oryginalnością, niestety mam z nimi problem. Po praniu nie jestem w stanie ich wyprasować i nie chodzi tu o odstające uszka, materiał jest tak pognieciony że nawet prasowanie na mokro nic nie daje;/ Napisałam do nich maila zobaczymy co odpiszą.

ja właśnie przed zakupem bylam totalnie zielona i kierowałam się tylko wyglądem :frowning: i to był błąd

ja to starałam się przed zakupem jakiegoś produktu przynajmniej poczytać trochę na internecie. Wiadomo, ze różne osoby tam piszą, ale ogólna opinię zawsze udawało się wyłapać.

dokladnie, ja na przyszłość już wiem że lepiej troszkę dołożyć a kupic coś porządniejszego :wink:

no tak ale ta firma nie istnieje jakoś długo i opinii nie znalazłam na necie. Jeśli chodzi o cenę to wcale nie jest mała moim zdaniem, a podobała mis się z wyglądu ja nie lubię jakiś misiaków czy słoników(takiej pstrokacizny) dlatego te mnie urzekły.
Dodatkowo my mieszkamy w kawalerce więc czym więcej kolorów to więcej miszmaszu w naszym jedynym pokoju.

Napisałam maila i dostałam odpowiedź żeby nie wirować za mocno. Mam nadzieję że teraz nam się rozprostuję;)

heh ja wirowałam wszystkie 1200 i dało się rozprasować :wink: