ja mam cienkie włosy i jak jeszcze wypadły to jeszcze gorzej to wygląda
Mi się zrobiły delikatne zakola, masakra ;p
ja tez niestety z tych ze jak wypadnie włos to go opłakuje bo włosów jest mało i cienkie :( juz 8 tygodni po porodzie i ko i jakoś na szczeście bardzo te włosy nie wypadają
Halmanowa to u mnie też tak jest, mimo, że ich wypadło po ciąży wiele, to nie ma tragedii i nawet się za bardzo tym nie przejęłam.
u mnie aż takiej tragedii nie ma , tylko denerwujące jest to że wszędzie widzę swoje włosy
To ja póki co się cieszę że nie wypadają w jakiejś gigantycznej ilości pomimo tego że karmię.
Dlatego, ze karmisz piersią. Przestalam karmic to zaczęły wypadać ogromne ilości jak już nie miałam pokarmu
Syll teraz mnie przeraziłaś, bo całą ciążę miałam ładne włosy, po porodzie mi też tyle co nic wypadło i myślałam że już mnie to nie dopadnie, a mówisz że po zakończeniu mogą wypadać? :O
Chyba to zależy od osoby, ja karmiłam do 4 miesiąca a zaczęły mi wypadać ok 2 i trwało to jakieś 1,5 miesiąca :)
W moim przypadku akurat tak było :( Jak karmiłam to wiadomo tez wypadały ale tak normalnie, a po tragedia. Ciagle wyciągam z odpływu garści włosów, nie wspominając tez o szczotce. Ratuje się wcierka anwen i widzę po niej dużo baby hair. U Ciebie może wcale tak nie być, ale dobrze by było tak profilaktycznie zastosowac jakieś wcierki bądź witaminy
mi gdzieś po 3 miesiącach zaczęły wypadać
U mnie po ok 2-3 msc zaczęła się tragedia już myślałam że będzie dobrze używałam szamponu dla mam na wypadanie na początku był dobrze jednak po czasie włosy zaczęły strasznie wypadać i do tej pory borykam się z tym problemem już od ok msc nie karmie piersia i myślę żeby zaopatrzyć się w jakieś tabletki macie może coś do polecenia?
A to ciekawe, bo u mnie właśnie przy karmieniu wypadają garściami - no teraz odrobinę mniej, bo stosuję szampon, wcierkę i byłam też u fryzjera podciąć trochę włosy. Ale cały czas karmię i włosów wypada mnóstwo. To po zakończeniu karmienia piersią chyba całkiem wyłysieję :P
Oj, znam ten temat… też miałam czas, że włosy wychodziły mi garściami i bałam się ich dotknąć
U mnie pomogło połączenie kilku prostych kroków i naturalnego wsparcia od środka. Możńa wypróbować soibe ziółek.
Mi zalecono kontynuację suplementacji ciążowej. Osobiście polecam wcierkę do włosów Bosko
uratowała mi włosy!
Nigdy nie słyszałam o tej wcierce , gdzie ja można kupić ?
Bezpośrednio na stronie bosko albe w hebe - w hebe często mają promocje na te wcierki ![]()
Wiecej o tej wcierce możesz też poczytać na profilu @trycholog_justynagrzelak
Ooo też nie słyszałam o tej wcierce. Mi pomogła pobudzająca wcierka z OnlyBio.