Poranione brodawki

Ból przy karmieniu, poranione brodawki? Znasz ten problem?

Możesz wierzyć lub nie, ale  produkt Nursicare.pl uratował moją laktację.

To było dla mnie oczywiste, wędzidełko do podcięcia. Uczucie tarcia brodawki przez całe karmienie, choć na pierwszy rzut  wszystko wyglądało książkowo.
Jestem położną i wiem, że karmienie piersią nie powinno boleć. Mnie bolało bardzo, a powodem było za krótkie wędzidełko.  W krótkim czasie nabawiłam się ran o jakich nie śniłam. Próba ratowania własnym mlekiem nie wiele pomogła. Wtedy otrzymałam opatrunek.

Mały cienki, mięciutki, elastyczny, nie pozorny.
Sterylny. 
Szczerze mówiąc jakoś nie byłam przekonana, czy ten produkt  sprosta wyzwaniu.?

Miałam obawy. Ale zakończyły się one wraz z pierwszym zastosowaniem po karmieniu.
Ulga niesamowita. Ból ustąpił, rany spokojnie się zagoiły, a my mogłysmy spokojnie dotrwać do wizyty u chirurga.
Najważniejsze cechy :
➡️Opatrunek nie przykleja się do brodawki, co nie grozi ponownym urazem i bólem.
➡️Stwarza warunki sprzyjające szybkiemu gojeniu się ran. 
➡️Jest prosty w użyciu, wystarcza na długo. ➡️Nie wymaga stosowania dodatkowych maści /kremów itd.
➡️Sterylnie zapakowany daje gwarancję najwyższej jakości.

Zdecydowanie POLECAM!

Dziękujemy za polecenie może któraś z dziewczyn skorzysta, może i ja również przy drugiej ciąży. Mi bardzo pomogły na podrażnione brodawki nakładki na sutki, ale każda z nas jest inna i inne metody nią działają 

Ja póki co jestem zaopatrzona też w nakładki. Ale zawsze warto wiedzieć, może w przyszłości się przyda 

Warto wiedzieć że takie produkty są....ma pewno ktoś skorzysta...

Marzena jak szybko rany się goją? Karmiłaś w czsie kiedy miałaś założone opatrunki?

Brzmi bardzo obiecująco.Ja na początku drogi mlecznej po każdym porodzie potrzebowałam takiej pomocy.Miałam bardzo poranione sutki i kilka dni były okropnym stanie.Nie wiedziałam,że coś takiego jest dostępne na rynku.Na pewno bym wypróbowała.

Ciekawe czy drogie takie cudo. Wejdę i sprawdzę. Ja też miałam popękane brodawki i używałam maści maltan i bardzo mi pomogła. Dostałam po porodzie próbki tego kremu. 

Dobrze wiedzieć że są takie opatrunki. Po ostatnim porodzie akurat brodawki szybko się zagoily po lanolinie i oslonkach. Lepiej kupić jak pojawia się problemy. Wcześniej nie ma sensu. Ja kupiłam lanoline i maltan, którego nie użyłam. Ale jak jest ból trzeba sobie ulżyć.