Dziewczyny, naprawdę będę Wam mega wdzięczna.
Pamiętam, że kiedyś już była taka sytuacja. Tak jakby ktoś specjalnie zaniżał oceny innych.
Manndarynka dzięki za super podsumowanie
Faktycznie - to co się dzieje w tym miesiącu w rankingu to jakaś masakra… Ciągle ktoś zaniża oceny u wszystkich oprócz 1-2 osób. Przykro, że ludzie się tak zachowują
Manndarynka ja absolutnie nie mam pretensji tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat. Właśnie widzę, że ruszyło forum nagle z głosami. Sama się zdziwiłam, bo doszło kilka głosów lepszych i gorszych. Nie wiem czy są specjalnie zaniżone, raczej tak tego nie odczuwam, bo średnia jest niezła, a nikogo gdzieś tam o głosy nie prosiłam. Chociaż to też kwestia pewnie tego, że mam 2 porady. Faktycznie fajnie by było, gdyby ktoś pisał co mu się nie podoba i dlaczego daje niższą ocenę. Emmkao fajna porada, na tle najnowszych najlepsza, dlatego szczera 5. Tutaj faktycznie nie wiem, czemu słabsze oceny. Oddałam głos i jesteś w rankingu. Oby tak zostało. Powodzenia!
AgataS1990, dziękuję, choć znów spadłam z rankingu
Emmkao widzę, że jesteś zmienia się wszystko o chwilkę
Zaniżanie głosów na canpolu to bardzo częste. Zwłaszcza jak jest fajniejsza nagroda. Na szczęście liczy się nie tylko sama ocena, ale również ilość głosów, więc nie jest aż tak łatwo pozaniżać, bo niby się zaniża, ale jednak głos się oddaje, więc też na plus.
Pcheła, 18 głos
mandarynka 25
Paulina 19
emmka 17
Magros, dziękuję.
Dziewczyny, poratujcie na Canpolu.
Emmkao 22
Agata też zagłosowałam fajna porada o skokach
Martq, bardzo dziękuję choć znów spadłam
Cześć dziewczyny.
Mojej koleżanki porada została zaakceptowana i opublikowana w serwisie Canpol. Poprosiła mnie o pomoc, więc wklejam ten link tutaj. https://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/20/7626-6-podstawowych-zasad-na-dobra-i-skuteczna-komunikacje-z-dzieckiem
Zachęcam do przeczytania, jeżeli Wam się spodoba proszę o głosy. Z góry dziękujemy, pozdrawiam.
Dobry pomysł z tym wątkiem Ja w tym miesiącu się trochę spóźniłam więc nici z karuzeli
A wyjątkowo dużo głosów i porad było więc nawet jak coś dodam to szans nie ma
Wszystkim które się dostały do rankingu gratuluję i trzymam kciuki
Oj wyjątkowo dużo porad w tym miesiącu i wyjątkowo dużo głosów. To pewnie przez to że do wygrania jest karuzela. W rankingu chyba większość użytkowników jest nowa, bo nie kojarzę większości nicków.
Jasne, jak tylko znajdę chwilę to zajrzę
Witam, zachęcam do przeczytania i głosowania na moją poradę.
Dotyczy ona podróżowania autem z niemowlakiem. Zbliżają się wakacyjne wyjazdy, więc może którejś z Was się przyda :)