Pora letnia to dobry czas na odpieluchowanie?

O Jezu, powiedz to mojemu mężowi, który jak wejdzie do łazienki z telefonem, to nie ma go 40 minut

Ja zaczęłam 2 miesiace przed 2 ur. Był czerwiec, miałam wolne od pracy więc mielismy duzo czasu i moglismy trenować w spokoju. Finalnie idąc po skonczonych 2 latchach do żłobka corka była bez pampersa

ejjj powiedzcie mi czy to może być prawda bo zgłupiałam . teściową do mnie ze moje dzieci to już jak miały pół roku to już bez pampersa, pieluch były tak parzyła na mojego dwu latka ze on dopiero odpieluchowany ,

No na bank bez pieluch i może jeszcze same jadly schabowego w niedzielę? Hehhehe

Zaczęliście już przygotowania? :smiling_face_with_three_hearts:

Oczywiście, wiek również ma znaczenie :smiling_face_with_three_hearts: Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniami :heart:

Trzymamy kciuki, żeby szybko poszło! :heart:

Masz jakieś rady dla rodziców, których to czeka? :heart:

Kiedyś dzieci faktycznie wcześnie wolały siku bo jednak w pieluszce było mokro i to czuły a teraz pampers mimo że zasikany to jeysuchy więc inaczej. Ale ze jak miały pół roku to nie uwierzę

no ja sobie tez tego nie wyobrażam . :sweat_smile:

Same smażyły :rofl:

Jeszcze dajemy sobie chwilę :wink:

My też koło 2 roku życia zaczynaliśmy przygodę z odpieluchowaniem. Najpierw to był zakup nocnika, książeczki o rozmowy. Potem czekałam na cieplejsze dni i moje wolne żeby byc z maluchem przez ten czas. Myślę ze czerwiec to dobry miesiąc. Chociaż teraz pogody sa różne.

U nas w lecie super sie sprawdzilo odpiluchowanie :wink: na dzialce synek biegal bez pampersa i szybko nauczyl sie ze trzeba wołac na nocnik

u nas tez , pare raze polecialo po nodze , nocnik był na dworze i sam zac zol siadać.,

Dlatego my też chcemy odpieluchować latem łatwiej ogarnąć, jak coś poleci po nodze :sweat_smile:

Ja przymierzam się do odpieluchowania córki w te wakacje, mam nadzieję że pyknie i damy radę.

trochę cierpliwości i na pewno dacie radę :wink:

taak lato to najlepszy czas :wink:

1 polubienie

2 latka i lato to myślę najlepszy czas na odpieluchowanie dziecka :wink:

1 polubienie