O Jezu, powiedz to mojemu mężowi, który jak wejdzie do łazienki z telefonem, to nie ma go 40 minut
Ja zaczęłam 2 miesiace przed 2 ur. Był czerwiec, miałam wolne od pracy więc mielismy duzo czasu i moglismy trenować w spokoju. Finalnie idąc po skonczonych 2 latchach do żłobka corka była bez pampersa
ejjj powiedzcie mi czy to może być prawda bo zgłupiałam . teściową do mnie ze moje dzieci to już jak miały pół roku to już bez pampersa, pieluch były tak parzyła na mojego dwu latka ze on dopiero odpieluchowany ,
No na bank bez pieluch i może jeszcze same jadly schabowego w niedzielę? Hehhehe
Zaczęliście już przygotowania?
Oczywiście, wiek również ma znaczenie Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniami
Trzymamy kciuki, żeby szybko poszło!
Masz jakieś rady dla rodziców, których to czeka?
Kiedyś dzieci faktycznie wcześnie wolały siku bo jednak w pieluszce było mokro i to czuły a teraz pampers mimo że zasikany to jeysuchy więc inaczej. Ale ze jak miały pół roku to nie uwierzę
no ja sobie tez tego nie wyobrażam .
Same smażyły
Jeszcze dajemy sobie chwilę
My też koło 2 roku życia zaczynaliśmy przygodę z odpieluchowaniem. Najpierw to był zakup nocnika, książeczki o rozmowy. Potem czekałam na cieplejsze dni i moje wolne żeby byc z maluchem przez ten czas. Myślę ze czerwiec to dobry miesiąc. Chociaż teraz pogody sa różne.
U nas w lecie super sie sprawdzilo odpiluchowanie na dzialce synek biegal bez pampersa i szybko nauczyl sie ze trzeba wołac na nocnik
u nas tez , pare raze polecialo po nodze , nocnik był na dworze i sam zac zol siadać.,
Dlatego my też chcemy odpieluchować latem łatwiej ogarnąć, jak coś poleci po nodze
Ja przymierzam się do odpieluchowania córki w te wakacje, mam nadzieję że pyknie i damy radę.
trochę cierpliwości i na pewno dacie radę
taak lato to najlepszy czas
2 latka i lato to myślę najlepszy czas na odpieluchowanie dziecka