MamaMałejMajki o tak jest drogi. Zarówno pójść napompować w sklepie jak i kupić samemu hel i napompować
Ale na imprezach daje efekt
Efekt i frajda dla dzieci. Będzie łapać za wstążkę żeby złapać balon a jak fajnie jak leci za dzieckiem
Tylko znow takimi z helem nie mozna poodbijac
MamaMałajMajki dlatego ja jak pompuje balony to trochę z helem a trochę normalnie
Mieliśmy swoje balony z Aliexpress i na roczek je pompowaliśmy w miejscowym sklepie z gadżetami imprezowymi. Okazało się, że koszt samego balona był praktycznie identyczny jak tego z Ali, a sam hel nas najwiecej kosztował... Na przyszłość będziemy od razu tam kupować, bo asortyment maja szeroki
Paulinek nie wiem czy mówimy o tych samych balonach z cyfra z Aliexpress ale te co ja mam to można przez słomkę napompować a później w ten sam sposób spuścić powietrze. Więc są wielokrotnego użytku dopóki nie pękną. Helem tez je mozna
Paulinek fajny kolor ;)
Ja kupiłam foliowe balony na allegro za 19 zł sporo ich było dodatkowo byly też zwykle . Hel kupiłam też na allegro i sami dmuchalismy nie wyszło tak źle , drozej by wyszło pompować w sklepie
A wiedziałaś ile tego helu będzie potrzeba, czy liczyliście, że musi starczyć?
Pati a ile.helu kupiliście i za ile?
Ja też się chętnie dowiem ile go trzeba mieć na takie kilka balonów, a jeśli zostaje go dużo czy to opłacalne?
Na Allegro w większości aukcji jest napisane na ile i jakich balonów wystarczy helu.
Nawiązując do tematu ciężko zrobić pierwsze urodziny w jakimś temacie przewodzącym, dużo łatwiej jak już dziecko jest trochę większe i ma swoje ulubione rzeczy. Czy robiliście może takie typowo tematyczne urodziny? Jak poszło?
Aga ja kupiłam w biedrze hel i to co było napisane nie zgadzało się z tym co napompowalismy o wiele mniej wyszło
Ja mam blisko hurtownie zabawek. Pompowanie drogo mnie nie uczynilo jak corce roczek wyprawialam. Ciekawe jak bedzie w tym roku.
Aneczka, a pompowaliscie samym helem, czy trochę helu, trochę normalnego powietrza ?
Aga samym helem. I te z drobinkami w środku nie chciały nawet się unosić
Ja tez bym nie mieszlala jak hel to sam hel.
Szkoda, ze te z drobinkami sie nie uniosly. Ale i tak super efekt na zdjeciu i jaki duzy chlopczyk.
Aneta może za mało helu ale bałam się żeby nie pękł balon