Pomysły na urodziny dziecka

MamaMałejMajki o tak jest drogi. Zarówno pójść napompować w sklepie jak i kupić samemu hel i napompować

Ale na imprezach daje efekt

Efekt i frajda dla dzieci. Będzie łapać za wstążkę żeby złapać balon a jak fajnie jak leci za dzieckiem 

Tylko znow takimi z helem nie mozna poodbijac

MamaMałajMajki dlatego ja jak pompuje balony to trochę z helem a trochę normalnie

Mieliśmy swoje balony z Aliexpress i na roczek je pompowaliśmy w miejscowym sklepie z gadżetami imprezowymi. Okazało się, że koszt samego balona był praktycznie identyczny jak tego z Ali, a sam hel nas najwiecej kosztował... Na przyszłość będziemy od razu tam kupować, bo asortyment maja szeroki

Paulinek nie wiem czy mówimy o tych samych balonach z cyfra z Aliexpress ale te co ja mam to można przez słomkę napompować a później w ten sam sposób spuścić powietrze. Więc są wielokrotnego użytku dopóki nie pękną. Helem tez je mozna

Takie mieliśmy dokładnie widać na zdj

Paulinek fajny kolor ;)

Ja kupiłam foliowe balony na allegro za 19 zł sporo ich było dodatkowo byly też zwykle . Hel kupiłam też na allegro i sami dmuchalismy nie wyszło tak źle , drozej by wyszło pompować w sklepie 

A wiedziałaś ile tego helu będzie potrzeba, czy liczyliście, że musi starczyć?

Pati a ile.helu kupiliście i za ile? 

Ja też się chętnie dowiem ile go trzeba mieć na takie kilka balonów, a jeśli zostaje go dużo czy to opłacalne?

Na Allegro w większości aukcji jest napisane na ile i jakich balonów wystarczy helu. 

Nawiązując do tematu ciężko zrobić pierwsze urodziny w jakimś temacie przewodzącym, dużo łatwiej jak już dziecko jest trochę większe i ma swoje ulubione rzeczy. Czy robiliście może takie typowo tematyczne urodziny? Jak poszło?

Aga ja kupiłam w biedrze hel i to co było napisane nie zgadzało się z tym co napompowalismy o wiele mniej wyszło 

Ja mam blisko hurtownie zabawek. Pompowanie drogo mnie nie uczynilo jak corce roczek wyprawialam. Ciekawe jak bedzie w tym roku. 

Aneczka, a pompowaliscie samym helem, czy trochę helu, trochę normalnego powietrza ?

Aga samym helem. I te z drobinkami w środku nie chciały nawet się unosić 

Ja tez bym nie mieszlala jak hel to sam hel. 

Szkoda, ze te z drobinkami sie nie uniosly. Ale i tak super efekt na zdjeciu i jaki duzy chlopczyk. 

Aneta może za mało helu ale bałam się żeby nie pękł balon