Polskie wózki

W poprzedniej ciąży postawiłam na Adamex. Byłam zadowolona. 

Teraz zastanawiam się nad marka Kunert, ktora też jest polska.  Któraś posiada/posiadała i może się wypowiedzieć?  

Wiadomo że dla każdego co innego będzie ważne, wiem że będzie dość ciężki ale to dla mnie nie jest problemem.

Czy znacie jakieś Polskie wózki w kwiaty ? 

Nieststy nie pomogę :) . Ale widziałam na necie bardzo ładny wózek !

Ja nie miałam tych wózków i pierwsze słyszę o tej firmie Kunert. 

Niestety nie pomogę. Pierwsze słyszę o takiej marce. Ale kwiatowe wzory są cudowne. 

Nie słyszałam o tych wózkach ale sobie wygooglowalam;) jak większość mam jak widzę;)  myślę że najlepiej byłoby zobaczyć je na żywo w sklepie i zobaczyć jak się prowadzą w stosunku do innych wózków ;) 

Kwiatowe wzory to chyba nowość na rynku bo jeszcze takich nie widziałam też sobie musiałam zobaczyć w gogle ;) fajnie będzie wyglądał taki wózek latem czy wiosna ja miałam szary wózek ale kwiaty też uwielbiam więc były na rożku i pościeli;)

Ja też niestety kochana nie znam tych firm jeżeli chodzi o wózki ale może akurat trafi się to która dziewczyna która będzie miała o tym pojęcie i pomoże

I dla mnie  to jest  firma o której nie słyszałam  :)

Kwiaty  tak w sam raz na wiosnę  ,lato :) 

My też wozek jasnoszarym wybraliśmy,  aktualnie też już do spacerówki przeszliśmy:) 

Wózki w kwiatki śliczne 

Pierwszy raz słyszę o tej marce. Nie widziałam w żadnym sklepie w którym oglądałam wózki, nawet w internecie mi nie mignęło;)

To jakaś duża firma?

Ja tez o tej marce nigdy nic nie slyszalam

Ja mam wózek w kwiaty nie mam pojęcia czy to polska marka, ale mam z Bebetto model nietello. 

Poprzedni wózek też miałam tej marki i byłam zadowolona 

Ale ładny;) śliczne te wózki są ;) 

To niby jakaś edycja limitowana, ale mamy używany choć babka kupowała w tamtym roku i tylko pół roku używała jako gondoli 

Ciekawe

Ja często spotykam wózki z bebetto jak nie wchodzę i szukam jakieś wózki ja rodzę już 11 czerwca i nadal nie m kupionego wózka i zastanawiam się jaki kupić bo też jestem niska i chce kupić jakiś taki nie duży żebym jakoś wyglądala prowadząc córeczkę;) a ten w kwiatuszki piękny nawet takiego nie widziałam;).

Ewcia my wózek przy drugiej córce kupiliśmy jak mała miała już dobre kilka tygodni;D 

Mielismy już wybrany wózek mąż miał go kupić kiedy dostanę wyplate;) ale zamiast po wózek jechaliśmy do szpitala;) 

Aniss ja  czuję że tak może być;) kompletne nie wiem jaki kupić a mąż za granicą i ciezko mi samej zdecydować teraz mąż przyjeżdża na 3dni to może uda nam się jakiś ogarnąć i muszę pomylić wszystko do szpitala bo jak mąż pojedzie to później wraca już 9czerwca a ja 11 mam cesarkę, jak to zleciało;/

O Ewcia to już za niedługo powitajcie na świecie maluszka ❤️ 3 mam kciuki aby udało się wszystko ogarnąć na czas

Mazia no piękny ten print! ja mam z lionello z tymi kwiatkami tez. 

Faktycznie piekne;). A ja mam zwykły czarny;(.. ;)