Hej, mam ostatnio problem nocny z młodą, zaczęła przesikiwać pieluchy używam głównie babydream i z lidla. Kupiłam do testu pampers pants, ale chyba szału nie będzie bo już w dzień był lekko wilgotny, a co dopiero po nocy (mała śpi dość długo). Polećcie coś chłonnego w rozm 3, podobno huggies są bardzo ok, ale na allegro paczka 50 zł
Ja uważam że dady są chłonne ale wiadomo ile dzieci tyle opinii. I zależy od tego ile maluch sika w nocy. Moje jak się budzi 2 razy na mleko to rano też czasem ma mokre ciuchy. A u nas huggisy przeciekaly najczęściej.
My od ur używamy Pampers.Najpierw złote z serii Care ale później zielone Sleep&Play i są ok, w dzień przebieramy dość często bo jakoś nie lubię jak syn chodzi w mokrej pieluszce a w nocy co 3-5 h jak budzi się na jedzenie.Ostatnio pampers wprowadził nową serię w niebieskim opakowaniu ale to chyba jakiś niewypał bo niby reklamują że 1 pieluszka na cała noc ale na FB pampers mamy narzekają że bubel i przeciekają i żeby wrócili z tymi zielonymi.Też mam te niebieskie i stosuje je głównie na dzień także mi nie przesiąkają.Dady dostałam na początku od znajomych ale oddałam bo wydawały mi się sztywne i nieprzyjemne.
miałam dady rozm 2, niby dawały rade, ale jakoś tak mi strasznie śmierdziały nawet jak mała zrobiła jedynie siku, że się zraziłam na razie lecimy na noc na tych pampers pants, jak na razie nie przemokły, a moja już na jedzenie w nocy nie wstaje, więc śpi jakieś 9-10h. Ale chyba wypróbuję te dady znowu, te pantsy jakoś mi się źle zakłada dla takiego małego dziecka.
Przyłączam się do zwolenniczek firmy dada Używam na przemian z Pampersami. Pampersy nieco bardziej mi odpowiadają, ale jeśli chodzi o cenę to zdecydowanie Dada wygrywa, a małemu zdarzyło się przesikać i jedne i drugie
Hej:-)
Również polecam dada. Te w fioletowym opakowaniu są troszkę grubsze a te w jasnym przypominają pampersy.
My używamy na przemian dady i pampersy.
Pampersy zielone najlepsze :). Pantsy jednak nie są tak chłonne. A dada najzwyczajniej w świecie jest cały czas mokra, nawet przy niewielkiej ilości moczu.
Ja używam pampersy raz zwykle zielone , a raz niebieskie i mój maluszek przesypia cała noc w jednym pampersie i nie przemacza go