Polecajki wyprawkowe

Aspirator do nosa Haxe. Używałam ten aspirator zaraz po wyjściu ze szpitala aż do skończenia roku przez syna. Później kupiłam aspirator do odkurzacza bo ten na baterie nie radził sobie u większego dziecka.

O super, właśnie zastanawiałam się jak się sprawdzają te aspiratory na baterie :)

Mnie tez bo ja mam ten do odkurzacza 

Halmanowa czy dobrze kojarze te chusteczki tuli nie sa czasem w pepco? 

Aniss, te chustki weszły jakiś czas temu do rossmanna :)

Ale w rossmanie są za ponad 5 zł, a na allegro można kupić zestaw ileś tam paczek po 3,90 za jedną paczkę.

Oo to w dobrej cenie są 

Tak, ja widziałam je w pepco :)

włansie je gdzies widziałam i myslałam ze w pepco;) ale dobrze wiedziec ze sa  w takiej cenie na allegro dodam do koszyka to zamówie kolejnym razem;) zobaczymy jak sie sprawdza ;P

tak w pepco są 

To ja z chusteczek polecam tylko waterwipes :) co prawda są droższe  bo kosztują ok 10zl ale jakościowo najlepsze na rynku :) Bardzo dużo wody w sobie mają i nawet po kilku miesiącach jak miałam otwartą paczkę to były nadal mokre :) 

Dużo osób polecą te waterwipes, ale no niestety cena trochę odrzuca, bo to nie idzie w parze z wydajnością 

Ja też polecam w domu stosowanie poprostu wody przegotowanej i gazikow/wacików do podmywania 

woda jednak najlepsza do przemywania ale na wyjscia też jakieś chusteczki warto jednak miec;) 

To prawda, woda + płatki kosmetyczne to jest idealna opcja w domu (i ekonomiczna). A nieraz to po prostu idę z małym do łazienki i w umywalce pod kranem pupkę myjemy.

Ja używałam waterwipes ale ogólnie polecam też duże płatki kosmetyczne dla dzieci z biedronki i nalewalam ciepłej wody z emolientem do miseczki i tak przemywalam bardzo długi czas :)

Ja tez tak czasami robiłam 

te płateczki z biedry sa chyba najlepsze;) w dodatku cena atrakcyjna i czeste promocje przy zakupie 2 paczek;)

Dokładnie tak takie duże płatki kosmetyczne fajna sprawa najbardziej chyba opłaci się właśnie obecnie w Biedronce i tak jak piszecie dziewczyny najlepiej polować na takie promocje kup dwa w cenie jednego albo kup trzy opakowania zapłać mniej bo jednak niby takie pierdoły Ale to wszystko potrafi teraz kosztować

tez lubie te płatki a na promocje to chyba kady poluje :) niby tutaj oszczędzisz 2zł,na czyms innym 5 i taks ie zbiera w skali miesiąca z 50zl

Strasznie żałuję, że do biedronki mam daleko. Dopiero budują koło nas, ma być w grudniu otwarcie, ale czy faktycznie tak się stanie? Na razie się nie zanosi, żeby udało im się tak szybko skończyć budowę.