Polecajki - krzesełko do karmienia

Cześć ;) 

Stoję przed wyborem krzesełka do karmienia.  Przy pierwszej córeczce miałam krzesełko na kółkach, z mozliwoscia regulacji oparcia - plastikowe, dosc trudne do czyszczenia, bo miało sporo zakamarków. Aktualnie poszukuję sprawdzonych krzesełek do karmienia dla moich bliźniaków. Zależy mi na tym, żeby była możliwość regulacji, tak by w przyszłości mogli jeszcze siedzieć na nich przy wspólnym stole ;) 

Dajcie znać co się sprawdziło u was 😍

Chętnie też poczytam, bo przy pierwszym dziecku też miałam plastikowe z kołkami, regulacja oparcia ( co okazuje się niepotrzebne patrząc na opinie fizjo) ceratkowe ale z kiepskim podnóżkiem, które nie było podobno odpowiednie. Teraz sama już nie wiem czy kombinować później z podnóżkiem osobno i zostawić stare krzesełko czy kupić nowe. Osobiście nie chce ikea bo ani to złożyć a tacka jakąś mała więc też szukam czegoś co później dosunę do stolu

Moja kuzynka ma krzeselko cybexa Lemo i jest bardzo zadowolona.. w orzyszlosci tez naprwno je kupie bo do dtarszych mialam na kolkach 

Pisałam niedawno polecajkę w innym temacie, ale wrzucę jeszcze raz;).

Polecam Nukido Belo, wygodne kubełkowe krzesełko, pasy, duża zdejmowana tacka, regulowany podnóżek, regulowane poziomy wysokości siedziska i oddalenia tacki. Do tego jest po prostu piękne;). W porównaniu z Ikea, które mam dodatkowo u Rodziców, to nie ma porównania;)). Długo szukałam i przeglądałam, i jestem w 100% zadowolona:).

Jeżeli chcesz żeby posłużyło później przy stole to kup nakładkę na krzesło z tacką najpierw używasz jako krzesełko do karmienia a później jako normalne przy stole. Mocujesz pasami do zwykłego krzesła i z głowy 

Też się z chęcią dowiem jakie polecacie :). Ja bym chciała skladane najlepiej ;)

My posiadamy Kinderkraft Yummy. Posiada fajną 3 stopniową regulację oparcia , regulacja podnóżka .. Wszystko super , tapicerka na plus .. Jednak jeden najważniejszy minus .. Jest strasznie ciężkie i zajmuje duzo miejsca. Mysle , że drugi raz bym już go nie wybrała , za to kupilabym Ikeowskie ale dorobila podnóżek :) 

Krzesło do karmienia Tulano, jest drewniane i takie bym poleciła. Plastikowe często farbują i nie są takie trwałe a drewniane rosną z dzieckiem. 

A ja się podepnę pod temat i zapytam czy ktoś może korzystał z krzesełka kidnort i jakie ma doświadczenie

https://kidnort.com/product/krzeselko-do-karmienia-drommer-unique-braz?gad_source=1&gad_campaignid=22046619815&gclid=_removed_&utm_source=Facebook_Mobile_Feed&utm_medium=CPC&utm_campaign=[FB%20%2F%20IG]%20Kidnort%20|%20Kampania%20Święta%20BN%202025%20|%20Zakup&utm_content=Kampania%20Święta%20BN%202025&fbclid=Iwb21leAOuAy1leHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqyw8UZBwhXNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHmmEPh9evE9Mu_C3XAlbS5UiNCOcWTqERt_dbVuA757jHHhxTN8U6l-TxpKF_aem_hsObDCJuI3tM5VzoSt0PfQ

ja ma nukido Elite, niestety muszę mieć na kółkach, bo mam małą przestrzeń i żeby byla możliwość złożenia krzeselka
akurat odjupilam od kogoś jak nowe w dobrej cenie, ale i bym wolała drewniane i większymi możliwościami regulacji
na rozszerzamy dietę. pl jest ranking krzesełek do karmienia z różnych półek cenowych

Hej! Odświeżam temat, co polecacie ?

Akurat mam ten sam co pisałaś Molly. Nukido Elite i jestem całkiem zadowolona

A ma ktoś z was Roba sit up?

My postawiliśmy na bebe confort Timba :wink: wygląda i prezentuje się super! Przyjaciółka i siostra męża miały i mają i polecają bo ono rośnie z dzieckiem :wink:

1 polubienie

Widziałam właśnie go u ciebie i też o nim myślę !

Hej, też się podepnę. Patrzę na te nukido to są strasznie duże. Macie może do polecenia coś składanego?

Ja będę kupować Bebe comfort timba, któraś dziewczyna polecała je na grupie

Kurde to jest wydatek jednak… Ale z drugiej strony na długo starczy

Albo te z Ikea też są dobre , do tego dodatki i też fajny !

No ale właśnie mam małe mieszkanie, a zaczynamy dopiero rozszerzanie więc używane to będzie obecnie bardzo krótko w ciągu dnia więc wolałabym składane :see_no_evil: