Drodzy rodzice pilnie potrzebuję kupić podgrzewacz na butelki. W opiniach testerów znalazłam same pozytywne opinie na temat podgrzewacza z firmy Lovi i nie ukrywam zastanawiam się na kupnem takiego. A czy macie może jakieś inne propozycje, bądź posiadacie w domku jakiś inny podgrzewacz? Z jakiej firmy? Zależy mi również, żeby posiadał wtyczkę do samochodu.
Dzięki Olciaa za radę też patrzyłam na ten żelowy, ale coś bardziej jestem za tymi uniwersalnymi, tradycjonalnymi. Może gdybym miała żelowy zmieniłabym zdanie. Pozdrawiam
Wybór podgrzewaczy jest dość spory nawet nie zdawałam sobie sprawy że aż taki.Ja osobiście nie posiadam podgrzewacza.Ale jak już ktoś chce sobie taki sprawić to sprawdzą się podgrzewacze wielofunkcyjne.Czyli nie tylko do podgrzewania butelek ale i słoiczków i kubeczków z napojem.
Ostatnio w sklepie widziałam podgrzewacz który miał w zestawie koszyczek na słoiczki z jedzeniem i łyżeczkę taką małą.Moja koleżanka kupiła sobie podgrzewacz z funkcją miksowania,zapłaciła za niego coś koło 300 zł.Według mnie to przesada.
Dokładnie dariolka pełno tego jest i nie wiadomo, który wybrać jeszcze się nie zdecydowałam, a chciałabym wybrać taki, żeby wykorzystać go przy następnym bobasie. To fakt koszt 300 zł nie wchodzi w rachubę. Obecnie zastanawiam się nad Uniwersalnym podgrzewaczem do butelek dom/auto BABYMOOV, Podgrzewaczem do butelek samochodowo-domowy z funkcją sterylizatora 8 w 1 Sisi Baby Care, o podgrzewaczu z Lovi też myślałam ( co wcześniej pisałam) ale niestety ze względu na to, że nie będę go mogła wykorzystać w samochodzie zrezygnowałam z niego. Co do wyboru jeszcze to ten Sisi Baby posiada funkcję sterylizatora co uważam za również przydatną sprawę np. wyparzenie smoczka.
Iwona, ja wcześniej miałam taki klasyczny z baby ono - nawet nie ma porównania z tym lovi co wygrałyśmy do testów! Jestem jakaś ograniczona, nie wiedziałam że jest też podgrzewacz samochodowy Super sprawa naprawdę :))
Ja nie polecę nic innego jak to, co wygrałam, bo do tej pory nie używałam podgrzewacza. Nie wiem, jak ten żelowy z Lovi się spisuje, ale jeśli jest choć w połowie tak dobry jak ten zwykły, to bierz i się nawet nie zastanawiaj!
nie wiem czy nadal aktualne ale ja posiadam philipsa i jestem zadowolona
nie mam porownania do innych bo to mój pierwszy ale trzyma temperature wody co jest dla mnie bardzo wazne bo karme synka mm tylko jak musze wyjsc i ktos z nim zostaje wiec butelka czeka gotowa w cieplej wodzie aby ułatwic zadanie opiekunowi
ostatnio zostaiwłam na noc butelke bo o niej zapomnialam i do rana była ciepła woda nadal
wiec ladnie i dlugo trzyma cieplo (w zasadzie podgrzewa na biezaco wiec poki jest ustawiona opcja trzymania ciepla to trzyma). no i ma ustawienia na
-do 100 ml
- od 110 do 200
- powyzej 200
- kaszki
- słoiczki
jakoś takale pewno kazdy tak ma
Dostałam dziś na pocztę reklamę butelki z podgrzewaczem razem.
Takie dwa w jednym.Podgrzewacz działa bez prądu i baterii.
Zapewne świetnie się sprawdzi na wyjeździe lub w nocy.Powiem szczerze że widziałam
dużo różnych podgrzewaczy na półkach w sklepie,ale z takim sie nie spotkałam.
ja mam lovi i jest super
ja mam stary który dostałam ma chyba z 12 lat ale działa i nie narzekam
My kupiliśmy podgrzewacz SISI BABY CARE. Podgrzewa dobrze, jednak trzeba pamiętać o jego częstym myciu. Do podgrzewacza jest dodatkowy pojemniczek. Zmieści słoiczek.
Używaliśmy podgrzewacza tylko zaraz po narodzinach, wolałam podgrzewać wszystko w mikrofali. Ten nie posiada wtyczki do samochodu, dlatego kupiliśmy idealny na podróże, podgrzewacz marki BabyOno.
Myślę, że podgrzewacz to przydatna rzecz, sami posiadamy jedne canpol babies i jesteśmy zadowoleni, jednak teraz kiedy jechaliśmy do Holandii żałowaliśmy, że nie ma on wtyczki do samochodu, o której pisze maalgorzataa, bo wtedy naprawdę był nam niezbędny. jednak mimo wszystko zdaje egzamin w domu kiedy muszę podgrzać jedzonko. Oczywiście mogłabym skorzystać z mikrofali, ale jednak już przyzwyczaiłam się do podgrzewacza i jakoś wydaje mi się to bardziej bezpieczne (nic nie promieniuje na posiłek w podgrzewaczu). Uważam, że na pewno lepsze rozwiązanie podgrzewać w podgrzewaczu niż w garnku z wodą, czy mikrofali, ale to tylko moje zdanie.
Ja mam z aventu który dostałam w prezencie i jestem z niego bardzo zadowolona
nasz podgrzewacz jest Polskiej firmy bobas trochę lat już ma, szkoda że nie wchodzą tam szerokie butelki i słoiczki tylko butelka od soczku się mieści
A ja wam powiem, że od dwóch tygodni nie mogę znaleźć nigdzie podgrzewacza w dobrej cenie. Zwariowali w tych sklepach chyba. Moja Rozala pije mleko na raty i po godzinie jest już zimne. Cały czas szukam i może znajdę w końcu. Ale te, które spotkałam do tej pory były w okolicach 200 zł. Trochę przesada.
Dzięki mraczek, zaraz przekażę do babci-sponsora
Nie ma za co, ja tez nie mam podgrzewacza bo do tej pory nie bardzo był potrzebny ale teraz przy rozszerzaniu diety chyba jest . Może tez poszukam jakiegoś sponsora, szkoda tylko że gwiazdka już była
A ja sobie zalatwilam dzisiaj od kolezanki:)
I ja szukam podgrzewacza bo stary sie spalił był jakiejś firmy " krzak" Filip w nocy przepija 2-3 x250 ml. I pije po troszku. Tez mnie ceny odstraszają. Podgrzewacz to jednak duzo wygoda. Kombinowałam z termosem ale u mnie bardziej sprawdza sie podgrzewacz. Zastanawiają mnie tez te żelowe na spacery.
i mi by się przydał podgrzewacz …faktycznie lovi wydaje sie byc fajny ale dla nas ciut za drogi …zastanawiam sie nad takim używanym kilkakrotnnie po znajomej …jak myslicie , mozna ? czy lepiej nowy