Podgrzewacz do butelek babyono 3w1

Ja wlewam przegotowaną ale mimo wszytsko i tak trochę wychodzi ale od czasu do czasu używam ocet 

nie miałam pojęcia, że tak często trzeba odkamieniać :O

MamaAleksandra ja jak widzę, że jest osad to odkamieniam, by nie zapuścić urządzenia;p

A ja używam tylko wody destylowanej :)

Dobrze używać wody filtrowanej :) wtedy naprawdę trzeba się mocno napracować żeby zakamienic 😁

MamaEmmy a gdzie kupujesz taką wodę w większych pojemnościach?

Zamawiam w 5l na allegro 20l za 23zl i to starcza na długo:)

Monia uwazaj na odkamienianie w niektoryxh uzadzejiam mozna uzywac tylko octu lub kwasku.

A woda tez np. W podgrzewaczu powinna byc przefiltrowqna i przegotowana, ja mam tez okropna wode co widac jak czesto musze zmieniac filtry czesto co 2 tygodnie;( 

Mimo ze powinny wystarvzav na miesiac to po 2 tygodniach uzytkowania czesto po zagotowaniu takiej wody jest kamien widoczny na wierzchu zagotowanej i ostudzonej wody;(

Dlatego pilnuje zarowno wody w podgrzewacU jak i sterylizatorze ale fakt po 3 uzyciach sterylizatora grzalka juz zaszla ;(

MamaEmmy to muszę obczaić:p

na allegro fajnie bo pewie jeszcze darmowa wysyłka przy smarcie.

Wydaje mi sie ze taka wode mozemy dostac bez problemu również na kazdej stacji benzynowej 

Ja używam do podgrzewacza przefiltrowanej i faktycznie bardzo ciężko jest go zakamienic 

Mamą być jasne że idzie kupić ale za inne pieniądze :)

w pepco też widziałam, ale nie pamiętam za jakie pieniądze to było:p

To też zależy zapewne od tego jak używacie podgrzewacza bo mój chodzi 24h / dobę. 

Także czasem ciężko żeby kamienia w nim nie było. Ale ja uwazylam odkamieniacza i spełnia jakoś swoją rolę 

Ja używam tylko ocet z wodą i już jest podgrzewacz czyściutki. Ale ja już używam tylko kilka razy dziennie, żeby zrobić mleczko, nie mam już potrzeby żeby podgrzewacz chodził 24h, bo syn już tak często nie pije mleka. Dlatego też nie mam kamienia, tylko zbiera się trochę osadu.

U mnie podgrzewacz działa również 24h, ale jest tylko osad. Przemywam co rano po nocy podgrzewacz i wtedy zazwyczaj on jest. Co do tej wody to cenowo lepiej wychodzi na allegro. 

Jak chodzi podgrzewacz całe dnie to z pewnością szybciej ten kamień będzie się osadzał. My używamy dwa razy dziennie może 3-4 to zależy od dnia i aż tak szybko ten kamień się nie osadza, ale też dbam o podgrzewacz 

Mój podgrzewacz z lovi długo służył, do kamienia używałam wody z octem i ładnie schodziło, ale są w środku delikatne odpryski są i z tym już się nie da nic zrobić.

Lena ja mialam odpryski i kontaktowalam sie z lovi  odeslalam do lovi i mi wymienili ta czesc ;) ale przyzn ze chyba to wina mojej wody mimo iz przegotowana jest i filtrowana to ponownie zaczyna sie cos pojawiac.

Ja też miałam takie odpryski, ale to była ewidentnie moja wina, bo właśnie potraktowałam podgrzewacz mocnym odkamieniaczem, zamiast wodą z octem, więc nic nie reklamowałam u Lovi. Ale sprzęt dalej elegancko działał. Potem kolejne dwa podgrzewacze, które dostałam do testów już traktowałam jak trzeba i żadnych odprysków nie było :)