Podgrzewacz do butelek babyono 3w1

U mnie był tylko piesek z whisbear apropo szumiących gadzetów, ale te podgrzewcze to były jakoś w marzec-kwiecień bo wtedy się urodził synek siostry właśnie..

Te szumisie tez były u mnie, nawet chyba jeszcze są. Możliwe że w większych miastach jest większy asortyment. 

To nawet nie wiedziałam że pepco ma taki asortyment. U mnie to mi się wydaje że co wychodzi nowego to się wszyscy rzucają ...

Mamaemmy u mnie to samo nigdy nie widziałam podgrzewacza albo niema albo szybko schodzi 

Może też jak coś lepszego jest to zaraz znika z półek 

u nas w miescinie też się szybko rozchodzą jakieś fajne rzeczy niestety...

Biedronka tak jak i pepvo maja fajne rzeczy w dobrych cenach zawsze cos mozna wyszukac;)

Ja mam wrażenie, że w mniejszych miasteczkach nie ma takich produktów. Bynajmniej w pepco rok temu można było dostać whisbear w dobrej cenie, w Łodzi był, u nas nawet o tym nie słyszeli. Domyślam się, że w przypadku tego podgrzewacza u nas było identycznie, bo też go nie widziałam.

MamaAleksandra może było, ale zostało szybko sprzedane niestety :( albo wcale nie wystawione na sklep:P

Ja mieszkam w niewielkim mieście a u nas były te produkty 

ale często na insta widze jakieś ładne ciuszki których i mnie nie ma

Wracając do tematu podejrzewacza do których mam po prostu od samego początku pecha długo nam nie posłużył niestety i grzałka się prawdopodobnie spaliła nie wiem czy z 2 miesiące po zakupie więc nie polecam , był ustawiony na 1 a było tak że raz woda była zdecydowanie za gorąca a raz zimna 

U nas w Pepco duzo produktów z gazetki jest niedostępnych to samo w Biedronce graniczy z cudem żeby coś dostać trzeba jechać z reguły gdzieś dalej , tak samo teraz Pepco wprowadziło kosmetyki ale z tego co widziałam tylko w większych miastach może kiedyś i do nas dotrze chodź szczerze wątpię jak zwykle na szarym końcu ;/

Ja myślę że warto dołożyć kilka zł i kupić porządny sprzęt a nie sugerować się niższa cena. Najczęściej jakość i niska cena nie idą ze sobą w parze. 

Co szkodzi komuś posiedzieć kilka dni w miesiącu na forum i zdobyć taki podgrzewacz zaoewne za kilka miesięcy znowu będzie do testowania. 

Ja mogę z czystym sumieniem polecić mam go i jest świetny  

Monia ja też tak uważam, że lepiej dołożyć i kupić coś lepszego. Albo jak już się tutaj jest, to poświęcić parę chwil dziennie i spróbować się dostać do testów;p

Ja przy kupnie czegokolwiek kieruje się opiniami i wybieram produkty, które posłużą na długo. 

Już czekam na podgrzewacz lovi pewnie dziś będzie dostarczony :) 

On mial wbrew pozorom bardzo dobre opinie i wcale nie był taki tani wcześniej miałam z aventu dwa razy droższy i także nam się nie sprawdził chyba po prostu mam pecha do tego typu urządzeń

MamaLaurusa może jakiś wadliwy egzemplarz się trafił akurat..?

Ja też mam z Lovi dla mnie jest nie zawodny. I nie zmieniłabym go na żaden inny podgrzewacz.. 

Zapewne niedługo będzie ponownie w testach także oczekuj i może akurat się uda. 

Ja Ci mowie warto.

Stosuje go codziennie od roku prawie i nic mu się nie dzieje, no triche się za kamienia ale to wiadomo jeśli się używa codziennie i ja nawet nie wyłączam. Cały czas jest włączony. 

Monia mój też, ale to nie wina sprzętu tylko niestety jakości wody, zaczęłam wlewać przegotowaną i jest trochę lepiej i wycieram za każdym razem. Oczywiście ocet z wodą idzie w ruch i kamień się rozpuszcza. 

Ja kupiłam sobie odkamieniacz ale jakoś kiepsko idzie Ci powiem. Może masz rację że to rzeczywiście wina wody kranowej i może warto łac przegotowana, chociaż one też się kamienia. 

U mnie najgorzej ze sterylizatorem mam z chicco i dla mnie to dramat. Trzeva odkamieniacz co 2 dzień