Płyn do higieny intymnej - jaki wybrać?

Biały jeleń KORA DĘBU w szpitalu z braku szamponu nawet umyłam włosy i były super.
Czasami nie warto przepłacać jak byłam w ciąży to zapachy mnie drażniły i dlatego pokochałam serie produktów Biały jeleń również do prania ubranek dzidzi.

Używałam cały czas Lactacyd ale ostatnio kupowałam płyn mojej córeczce jak miała problem z drogami moczowymi i sobie też od razu kupiłam i teraz używam AA i również jestem zadowolona

Ale widzę,że dużo kobiet używa ziaji :slight_smile: muszę wrócić do niej,bo kiedyś używałam!!! a powiedzcie mi,czy Wasi mężowie też używają płynów do higieny??

A i owszem u mnie jak najbardziej mój mężulek używa :slight_smile:

Bo mój nie chce!!! i nie idzie mu tego wytłumaczyć!! on jest przyzwyczajony do szarego mydła i tyle!!! jak mu wcisnąć,żeby używał?? w końcu to nic takiego!!! a zdrowsze jak mydło na bank!!

Ja używam Intima z Biedronki lub Białego Jelenia i oba sobie chwalę :slight_smile:

J w czasie ciąży i po porodzie dotychczas używam Bielendy ‘‘Sexy mama’’

Ja używam LACTACYD i jestem zadowolona

Ja teraz używam Biały jeleń KORA DĘBU i jak dla mnie jest ok

Ja używam Lactacyd innego nie mogę jedyny płyn po którym nie mam uczulenia

Ja się teraz przerzuciłam na Bialego Jelenia ale z korą dębu. jest o wiele lepszy i dzięki niemu szybko zagoiła mi się rana krocza. wiadomo kora dębu to idealny składnik leczniczy przy infekcjach, ranach. dzięki temu nie musiałam korzystac z nasiadówek

Ja też używałam Bialego Jelenia po porodzie i został ze mną do dzisiaj. Polecam, bo po porodzie nacięcie bardzo szybko mi się zgoiło.

Na początku ciąży używałam Ziaja Mamma Mia płyn do higieny intymnej, niestety wyniki badania moczu nie były po nim dobre, pojawiło się pieczenie. Dopiero po zastosowaniu Laktacytu wszelkie dolegliwości minęły a wyniki badań rewelacyjne.

Ja zawsze ziaji kupuje ale zastanawiam się nad zmianą… ela19_06 chyba ma racje ,bo mi jakoś też super nie pomaga utrzymać dobrej flory bakteryjnej.

Każda z nas jest inna i jednej odpowiada taki płyn do higieny intymnej a drugiej inny niestety w tym przypadku trzeba sprawdzać to metoda prob i błędów

najlepszy na świecie, choć drogi Pliva fem, antybakteryjny, dla kobiet, które mają np problemy z powracającym bólem pęcherza, mi polecił go mój ginekolog, jak byłam w ciąży

Ziaji używam płyn do higieny intymnej z kwasem hialuronowym. NIc mi się na razie nie dzieje, a wyniki tez ok :slight_smile: Moczu :wink:

Ja od kilku lat jestem wierna Lactacyt’owi, poleciła mi go kiedyś pani ginekolog i jak dla mnie rewelacja.

Ja również używałam Lacibios Femina i różowy i niebieski.
Oprócz tego najczęściej wybieram Lactacyd lub Ziaję (ten z różowymi literkami).

Ja od kar zaszlam w ciąże uzywalam iuzywam Ziaji