Płacz i nerwowe ssanie

Ja to z moją dwójką jestem w stanie zrobić dużo,ale nie ma siedzenia jak mały soi w łóżku. Bo cwaniak woli na matce ,a w łóżku szybko się budzi takzw zawsze wszystko robię ekspresowo. Wykąpać się nigdy nie mogę w spokoju bo mokra muszę wylatywać z wanny i lecieć bo nie poszli tyle bym mogła wziąć szybki prysznic. Także jak mąż ma na południe jets hardcorowo . Jak ma pozostaje zmiany jets lzej i nawet w spokoju się wykąpie bo on go nosi

Ja z królem nie żyje hehe :D tylko z facetem 

Ja też z facetem. A to że wolę zrobić niektóre rzeczy sama, bo i tak będę musiała po nim poprawić to dla mnie beż sensu ;)) 

No to facet powinien się przyłożyć po co jedna robotę muszą robić dwie osoby w tym czasie ztobila bym coś zupełnie innego 

O niestety niektóre pracę zlecone mężowi itak są do poprawki więc szkoda żeby się męczył 

No dlatego lepiej zrobić samemu lub jak robi to staranie żeby nikt nie musiał poprawiać :D chociaż mój też musi po mnie dokręcać słoiki 

Ja tak mam z myciem okien nie lubię tego robić wiadomo,ale wiem,że mąż to zrobi niedokładnie i będę szła po nim poprawiać,więc wolę sama to ogarnąć.

Mazią w takiej sytuacji bez sensu żeby on był bo to podwójna robota i strata czasu 

Ja tam mojego do okien nie dopuszczam :D

Martyna a ja dopuściłam. Nie wyobrażam sobie być w ciąży i myc okna 

Mi akurat raz siostra umyła :D 

No mój umyl jak miałam wyjść ze szpitala,ale o firanach jakoś zapomniał i dalej są brudne 

Ja na końcówce ciąży sama umyłam, bo liczyłam, że jakoś to przyspieszy mój poród. Tak się nie stało, tylko się namęczyłam niepotrzebnie.

Mazia dobrze ze umył chociaż;))

Mazią mi w tym roku akurat po zimie okna ogarnąć mama pomogła. Ja firanki do prania nastawilam i poprasowalam. A mama umyla okna, zdjęła i powiedziała firanki.

Aneczka a co Ty tutaj robisz po 4 rano haha :D Ty to taki ranny ptaszek jesteś. Spisz jeszcze później? 

Monia moja córka tak się budzi na jedzenie to siedzę sobie na forum wtedy na spokojnie bo starsza śpi. A czy idę jeszcze spać później? Różnie. Bo czasami jak córka zje i nie idzie jeszcze spac tylko sobie baluje do 5 np to mi się oddechciewa spać i już się nie kładę 

wiem coś o tym. u nas córeczka tez potrafi się nad ranem przebudzić i za niedługo zasnąć ale ja już się rozbudzam i robię w tym czasie cos w domu 

A o której chodzisz spać

Monia różnie między 21 a 24 zazwyczaj