Pierwsze urodziny dziecka

Doszlysmy w ogole do wniosku , ze wsyztsko bedzieny robic w sobote rano , bo boimy sie , ze przez noc balony moga nie wytrzymac w tej tropikalnej temperaturze , chociaz i tak nas oszczedzono , bo w sobote ma byc 24/25 stopni to lepiej niz ponad 30 :sweat_smile:

Mi właśnie tak popadały balony jak były duże temperatury. Robiłam wieczorem tacie dekoracje na ogrodzie z balonów na 60tke i było ciepło w nocy i popękały w dużej większości.

Nie wytrzymają ci jak je napompujesz dzień wcześniej w ogóle pompujcie balony prawie na maxa a później wypuśćcie trochę powietrzn żeby guma się rozciągnęła bo inaczej wam strzelą

1 polubienie

O dzieki dzieki , nie slyszalam o tym nigdy . Dobry patent.

1 polubienie

Dziewczyny nam mega stresa przed jutrem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: jak sobie radzic . Ciagle chodze i mowie do meza , ze jutro nasze malenstwo juz nie bedzie “dzidzia” tylko dzieckiem :face_with_peeking_eye: i naokraglo mnie to wzrusza :face_with_peeking_eye:
Swoja droga postanowilam , ze pluszaki z balonami poukladam malej na jej malutkim placu zabaw a nie w pokoju , bo smiejemy sie z bratem , ze ona jest taka “fit farmerka” i najbardziej lubi “rzadzic” na swoim podworku , dlatego tak sobie pomyslalam

1 polubienie

Totalnie rozumiem :pleading_face:
Omg :heart_eyes: jakie to cudowne że budujesz jej takie cudowne wspomnienie :heart_eyes: jaka będzie szczęśliwa że misie przyszły na jej urodziny :face_holding_back_tears::sob:

1 polubienie

Tak to sobie wlasnie wyobrazam :face_holding_back_tears: od rana mala dostaje zyczenia i chodze i rycze :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: jak ja przetrwam ten dzien :sweat_smile: wstajemy i lecimy szykowac :grin: trzymajcie kciuki, zeby mi makijaz wytrzymal chociaz do “sto lat” :sweat_smile:

1 polubienie

Jakie kochaane !! Musisz jej porobić screeny życzeń i wywołać zdjecia :heart_eyes: wstała już ? Widziała Misiaki ??:heart_eyes:

1 polubienie

Mala wstala o 6 30 :rofl::rofl: chyba czula , ze cos sie swieci :sweat_smile:
Dzien pełen wrazen i dla mnie i dla malej . Wszytsko sie na szczescie udalo . Jesli chodzi o miski to jej sie podobaly , podchodzila do kazdego i targala :sweat_smile:
Obiecana scianka

3 polubienia

Jak różowo :heart_eyes::heart: piękne budowanie dzieciństwa :heart::heart: 100 lat dla niej

1 polubienie

Dziekuje pieknie :heart: naprawde bylo sporo roboty , ale na szczescie jakos sie wyrobiliśmy :sweat_smile:

2 polubienia

Ale musiała być przeszczęśliwa :heart_eyes::heart:

1 polubienie

Ojej pięknie wyszło tyle różu :grin::grin: ale dobrze dobrze widać w końcu że księżniczka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Pięknie wyszło , cudnie tak różowo 🩷. I córeczka zadowolona to najważniejsze.:smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bylo rozowo na maxa :rofl::muscle:
@daruniax33 oj tak , mega zadowolona . Dzisiaj spala do 10 :rofl: tak ja imprezka wymeczyla

2 polubienia