Pierwsze buty

polecam obuwie typu barefoot, są zdrowe dla stopy mają cienką i elastyczną podeszwę i szeroki przód na palce.
więc są też zimowe barefoot
są droższe i tańsze więc trzeba poszukać

polecam sobie na tik toku wpisać barefoot i będziesz już widziała za co zwracać uwagę
tutaj przykładowe tik toki

1 polubienie

Poprzegladam, dzieki za wskazówki :smiling_face_with_three_hearts: mniej więcej wiem jak wybrać buciki, problem jednak pomaga na tym, że żadnych nie mogłam córce wcisnąć na stopkę :confused:

Najlepiej udac sie do sklepu z profesjonalna obsuga napewno pomoga w wyborze :slight_smile:

Ja wlasnie zakupilam juz na wiosne buty w CCC te z misiami co byly polecane przez fizjo. Faktycznie mieciutka podeszwa :heart: bo i sa urocze ! A cena nie zabija.
Jak starszak byl malutki to mial straszne grube stopki i w dodatku wysokie podbicie i niestety tylko Mrugala wchodziły w gre…

1 polubienie

a podasz link chętnie je zobaczę :innocent: mnie też to niedługo czeka

dziękuję :heart:
barefooty , super są i pięknie :heart_eyes: różne kolory i dobra cena
moja chyba będzie tupać dopiero na lato :heart_eyes:
a do spacerówki zakładaliście też buciki jak dziecko nie chodziło?

Nie, mial tylko skarpetki. Dopiero jak przuszla mehmga zima to mialam takie cieple bamboszki.

1 polubienie

dziękuję, bo ja właśnie piorę kurtkę wiosenną i zobaczę jak to będzie
myślam zeby dresik zakładać i kurteczka i bamboszki

Właśnie znalazłam taki 40 km od siebie i mamy już buciki! Fakt kosztowały niemało… ale chociaż są odpowiednio dopasowane :ok_hand:t2:

1 polubienie

Oj przy butach lepiej wydać więcej :slight_smile:

1 polubienie

Noooi te nas wyniosły 250 złotych :hear_no_evil: ale jednak są odpowiednio dopasowane i naprawdę solidne, więc nie muszę się martwić, że zaraz się rozlecą

1 polubienie

też uważam że lepiej wydać raz a mieć porządne i zawsze można schować 1 buciki do pudełka wspomnień :smiling_face_with_three_hearts:

Raczej mało mam takich pudełek :laughing: nie mam miejsca na takie rzeczy, jedyne co to mam szatkę z chrztu, ale ona po prostu nie zajmuje miejsca i opaski ze szpitala

1 polubienie

Szkoda tylko że te nóżki tak szybko rosną

1 polubienie

Mój dostał pierwsze buciki ale z takimi miękkimi podeszwami …. Jeszcze nie chodzi. Ubieram jak idziemy na spacer i siedzi w wózku. Przede mną dopiero kupno bucików ja zacznie chodzić

Polecam profil fizjomommy na IG. Robi przegląd bucikow co sezon. Pokazuje na co zwracać uwagę kupując.

O super przyjrzę się. Ja muszę poczytać jak dobrać :laughing:

Oo tak ja uwielbiam polecajki od niej

2 polubienia

Oo , fajnie że piszesz , muszę zobaczyć

1 polubienie