Pierwsza szczoteczka

Ja z lodówki daje gryzak ;))

Z tego co widzę po różnych komentarzach i tez opiniach znajomych to najgorzej jest jak idą dziecku piątki czyli jeszcze wszystko przed nami

ja podawałam z lodówki 

Ja też zawsze z lodówki z zamrażarki chyba byłby za zimny. Dentinox też stosowałam u córki i nam pomagał.

Mamy być oj tak piątki zdecydowanie pokazały mi co oznacza ząbkowanie 

U nas w aptece nie było kupiliśmy calgel, któraś stosowała? 

Monia ja dentinox kupiłam dla córki ale nawet nie używałam. Zobaczymy jak będzie w przypadku drugiej córki 

Monia my teraz też Calgel mamy. Mąż ostatnio był w aptece i mu farmaceutka powiedziała, że Dentinox został wycofany ze względu na przekroczone zawartości tego składnika przeciwbólowego. Tego nowego jeszcze nie użyliśmy.

Ewabrz ja kupując zawsze patrzyłam czy jest ta lidokaina,kupowałam te bez.

Widziałyście ile takie żele od jakiegoś czasu kosztują. Kupowałam może  6 7 lat temu to aż takie drogie nie były mam tu na myśli sachol np. Teraz ceny figuruja w okolicach 30 zł 

ewabrz może i masz rację ostatnio cały czas czekałam aż Dentinox będzie dostępny na aptece gemini i nie ma go do tej pory więc pewnie go wycofali 

Monia teraz patrzyłam i sachol 10g kosztuje 15 zł, ale masz rację ceny wszystkiego strasznie idą do góry 

Monia pewnie zależy od apteki jak coś.idzie to i cenę podniosą by zarobek miec

Zależy też właśnie od apteki ja często kupowałam w aptece Gemini przez neta, natomiast stacjonarnie jest drożej 

czasami sporo drożej, dlatego czasami jest lepiej zapłacić nawet za przesyłkę i to taniej wyjdzie, a masz też dostawę bez wychodzenia z domu 

Ja nawet nie wiem ile te leki kosztują bo najczęściej teraz mąż kupuje. Ale ostatnio kupił ten calgel, wodę morską do noska i jeszcze coś i mówił, że ponad 70 zł dał. A kolejnego dnia zaraz był syrop na kaszel i do psikania tantum verde, ibum to znów wydał sporo... tak się zbiera. Na szczęście syn bardzo rzadko choruje (odpukać...)

Ja zrobilam spis ostatnio co mi się kończy co muszę zamówić  z aptecznych witamin i parę innych pierdółek i faktycznie jest taniej  ale zaczynam wątpić czy paczka wyjdzie bo  zamawialam  kilka dni temu przesyłki za free ale cos z pakowaniem się schodzi mam madzieje ze paczka dojdzie zanim witaminy mi się skończą,)

Dziewczyny przez neta zawsze taniej ..np kupuje synkowi delicol na kolki w aptece normlanie 33zl, online za 16 plus przesyłka. Zamowialm jeszcze parę innych rzeczy to już w ogóle ta przesyłka się straciła tam 

mazia a na jakiej aptece zamawiasz ?

SzczotecKe polecam seysso baby,

Stacjonarnie zawsze będzie drożej chyba ze się data konczy.

Patrycja soniczne są ok,muszę mojej wziąć tylko strasznie gryzie włosie i boję się że.szczotka długo nie wytrzyma