Ja mam taką 3w 1 jeszcze spacerówki nie używałam i jestem ciekawa jak długo nam posłuży bo te 3 w 1 raczej mniejsze są trochę
My w razie co mamy taki rowerek 5 w 1 z kinderkrafta :)
O i jak się sprawdza taki rowerek?
Powiem Ci ze super. Tylko jak dziecko ma gruba dupke to już by było troszkę gorzej :D
Lionelo Annet Stone Caramel bardzo polecam
Moze prog cenowy najwyższy ale twistshake
mielismy okazje jej używać jest naprawdę leciutką super się skalda i rozkłada nawet jedna reką
dosc często są promki -70%
sama mogę dac ci dodatkowe -20%
czasami nawet dało się zgarnąć go za 600 zł z dodatkami to jest świetna cena za tak genialny produkt
sama teraz się zastanawiam czy na jesień nie kupić podwójnej spacerowki dla moich dziewczyn bo bedzie Mam o wiele latwiej brac ten wozek na wakacje itp niz ten co mamy
Aktualne na dzien dzisiejszy zestaw Wózek - Tour All Covered Bundle
wychodzi tyle i to po wszystkich rabatach
jest to nawet dla mnie dużo jak za wózek ale napewno warto
Dla Syna miałam bertoni lorelli .. nigdy więcej! Lekka, to fakt. Ale prowadzenie straszne, nie polecam.. z drugiej strony, to było w 2014 może teraz są lepsze :)
Dla córki miałam Kinderkraft Grande... po tygodniu sprzedałam. Ładny, lekki, zwinny ale koła piankowe..
Obecnie mamy od 2020 Coletto Joggy... i jestem zakochana ♥ Uwielbiam Go :D
ja ma lionelo mari 2 w 1 i jest spoko, ale ma słabe amortzatory i jest bardzo duży zeby np gdzieś przewieżć to muszę koła demontować... będziemy się chyba rozglądać za lekka spacerówką...
My narazie wozimy się w gondoli,ale spacerówkę mamy od kompletu
Z tymi wózkami to naprawde trzeba utrafic ja będąc w ciazy pojechalam oglądać wozki i raz ze ceny jakies z kosmosu dwa ze ciężkie niektore wozki i trudno wybrać w przyzwoitej cenie aby wystarczyl na ten okres wózkowy aby dodatkowego nie kupować.
W efekcie kupilismy x landera i powiem wam ze lekko się prowadzi moze I ciężkie ale nam akurat to nie przeszkadza solidny ale po 3 miesiącach trzeszczy ze wożą mala zebybusnela to bardziej Ją te skrzypienia wybudzają
U nas też jeszcze gondola i spacerówka do kompletu, tylko ciekawe czy wystarczy na cały okres wozkowania. A jak było u Was z tymi wózkami 2w1, szybko szukaliście innej spacerówki?
Oliwierja ja wiem , że spacerówka do kupienia, bo tą co mamy jest duża i cięzko ją zapakować do auta;/
Nasza jest w miarę ale szkoda ze nie kupiliśmy osobno. Niektóre są fajne takie że złożysz i możesz nawet na ramieniu nieść takie lekkie
Monia no my coś takiego byśmy chcieli właśnie kupić... ale nie wiem co wybrać..
Oliwiera ja mialam przy pierwszej corce jedo bardatina wozek ze spacerowka i w sumie starczyl na caly okres wozkowania bo go sprzedalam i kupilam lekką spacerowke ktora użyłam ze 2 razy i po miesiacu sprzedałam dla mnie był to wielki niewypał ;) ale mialam wszedzie tez blisko wiec tez inaczej ;) a wozek 2 w1 byl dozo bardziej komfortowy w prowadzeniu niz spacerowka twraz mamy x landera wybor ze wzgledu wlasnie na spacerowke ;) lekko sie prowadzi ma wysoko budke wiec przy wysokim dziecku tez na dluzej posłuży moja 2 latka wygladala jak 4 w wozku wiec teraz chcialam taki z wyzsza budka aby sie komfortowo siedzialo no ale zobaczymy jak bedzie ;) wybiersmy patrzac na priorytety a w rzeczywostości wychodzi roznie
Zobaczymy z czasem jak u nas to będzie z tą spacerówka ale też dobra opcja jest sprzedaż wózka i kupno drugiego
Aniska ja właśnie zobaczę jak przejdę na spacerówkę i jak się bedzie sprawować i składać, ale wątpie bym do bagaznika zmieściła... jak nie to będę szukać lekkiej spacerówki właśnie...oglądałam xlandera właśnie;p
Monia my właśnie taką mamy,że na ramię czasem zarzucałam i niosłam na górę do domu. Nasza ma 6kg i mega syzbko się składa i rozkłada do tego chyba 300 zł kosztowała lub nawet mniej . Mało miejsca zajmuje i my taka szukaliśmy by nie było zajęte pół bagażnika
Idziemka my mamy x-move super duza spacerowa wysoka fajne duze kola pompowane lekko sie prowadzi ale minus cena no i za te cene po 3 miesiącach skrzypi jak skrzypce ;( nie wiem jak bedzie dalej dobrze ze ma gwarancje ;)gondola w srpdku tez ma takie poszycie ze sie zaczyba miensczmi kulkować wiec jak na taka cene i marke slabo dopracowany jednak