Piersi przestały reagować na laktator

Natura niestety nie jest zbyt chojna i produkuje tyle mleczka ile dzidzia potrzebuje stad problem z ściąganiem laktatorem.Najlepiej przed ściaganiem napić sie herbatki laktacyjnej i zrobic cieply oklad na piersi+ masaż (może pomóc mąż :wink: )

Widzę że do post to reklama laktatora innej marki i niepotrzebny spam ;)

To bardzo nieuczciwe wobec lovi.. 

Wydaje mi się Lovi powinno blokować takie komentarze bo robi się niepotrzebny bałagan na forum przez to 

Też nie lubię gdy takie osoby wygrzebują state posty tylko po to by wrzucić link dla swojej korzyści. To powinno być blokowane lub zgłaszane

Dokładnie, konkurencja nie powinna reklamować swoich produktów na tym forum..

Dokładnie tak tym bardziej że mi się non stop wyświetla taki post na głównej wchodzę a tam po prostu kolejna reklama i podbijanie starego posta 

Bardzo to słabe. Powinnisny mieć opcje zgłaszania komentzy do blokady 

proponuje po prostu tego nie komentowac. jak tak robie jak widze jakiej lokowanie produktu. 

Dużo osob tu coś chce reklamować czasami nawet pytaniatakie zadają żeby się zareklamować 

tak też tak uważam

Tak, coraz więcej jakiś postów z reklamami.. mega nie uczciwe w stosunku do lovi. 

Szkoda właśnie że Lovi nie blokuje czegoś takiego takich zachowań a ktoś próbuje zrobić tutaj marce konkurencje

też jestem tego zdania. można wyrazić opinię o jakimś produkcie, tak jak robimy to my, mamy, co się sprawdziło u nas, ale nie robić wprost reklamę i konkurencję marce na jej własnym forum.

tez mi sie wydaje ze takie watki po prostu powinny byc usuwane. co innego jak porównujemy produkty a co innego jak ktos w taki beszczelny sposob promuje inne marki 

Tym bardziej że z tego co kojarzę reklamy są zabronione w regulaminie o tym pisało 

Skoro było tak napisane to powinny być takie osoby automatycznie blokowane.