A to niespodzianka :D My używamy Dada (tych w złotym opakowaniu) lub Lupilu (też złote opakowanie). Kiedyś, kiedyś usłyszałam od szwagierki, że jej znajoma na studiach pisała prace o Pampersach (firma Pampers) i doszła do wyników badań, które mówiły o tym, że w skład wchodzi jakaś substancja, która może powodować raka... nie wiem ile w tym prawdy, ale w dotyku nawet uważam, że Dada 100 razy lepsza niż Pampers.
Ale oszustwo...aż musze zajrzeć w moja paczkę prezentową. Nie wierzyłam w te opinie, że jedne pieluchy mogą uczulać czy odpażać, a inne nie. Niestety przekonałam sie na własnej skórze, a właściwie na skórze mojego 3 tygodniowego synka. Teraz używamy pampers, choć wiele osób też polecało mi dady to u nas odpażyły synkowi pachwinki okropnie.
P.S. Polecam wam skorzystać z akcji prezentowej Pampersów od Rossmann za 1 gr. Wczoraj odebrałam paczkę Pampers Premium Care one są w ogóle super przyjemne!:)
Dokładnie każdemu podpasuje coś innego :)
Mi też pasowały premium care ale one jednak są sporo droższe a z innymi nie ma u nas problemu z odparzaniem.
angelika_kisiel Dostaniesz drugie opakowanie jak zgłosisz w apce ze urodziłaś ;)
Serio dają pampersy w rossmanie?
Dziewczynom chyba chodzi Jak dobrze rozumiem o te pampersy które przysługują nam jeżeli posiadamy aplikację ja Koniec końców nie wiedziałam I takich nie odebrałam tylko szczoteczki i zabawki
MamaAleksandra jak masz aplikację i napiszesz ze spodziewasz się dziecka, to przed i po narodzinach dostaniesz paczkę pampersów premium care za 1gr,
Martasienk ja też używam pieluch firmy pampers, bo dada nas uczuliła, mała płakała i darła się w niebogłosy...
Idziemka dzięki, przy kolejnej ciąży zapamiętam :)
Dokładnie.
Tylko musisz się upomnieć przy kasie bo inaczej szukając na półce nie znajdziesz.
Ja o tym nie wiedziałam także nie odebrałam sobie tych paczuszek a szkoda.
Ale kupiłam takie same właśnie z Rossmanna. Bardzo dobra jakoś moim zdaniem.
Chyba tych prezentów z Rossmann jest kilka. Oliwka dla mamy, pampersy dla dziecka i potem szczoteczki dla dziecka
MamaAleksandra tak właśnie o te pampersy to trzeba zapytać przy kasie niestety, bo ich nie ma na półce...
Oliwierja jeszcze są zabawki do kąpieli na roczek bodajże.
O super, nie wiedziałam :)
To i nas już za kilka dni powinny być te zabawki na klubie rossne.
A Wy je macie?
Jak się spisują?
Ja jeszcze ich nie mam:D