Pieluszki-roznica w jakosci

Aniska my też na 3 dopiero się przerzuciliśmy bo 2 już małe się zaczęły robić. Korzystamy z pampersa i Huggies ale właśnie wszystko takie wielkie się wydaje i już kilka razy przeciekło więc widać, że ten rozmiar jeszcze nie do końca nam pasuje 

Oliwejra,  a ile maluszek ma miesięcy?

Jajku faktycznie spora roznicay. Dziwne bo to przecież ta sama markila, rozmiar 

Dada sa mniesze niz pampers kiedys porownywalam ;) tyle ze u nas pampers nue najlepiej sie sprawdzil

My jakoś od zawsze uzywalismy tych złotych dada

i dopiero teraz kupiliśmy na prube złote z lidla i tez mi się podobaja :D 

Jak dla mnis lupilu i dada to porownywalnie takie same ;) tyle ze dada chyba delikatnie ciensze ;)

3 dady też mam i też są mega wielkie. Zaraz 6 miesięcy skończy 

A co sądzicie o pampers ?czy faktycznie uczulają ?

Oluś, nas nie uczulały:)

mi wgl pampersy nie podeszły 

dziecku nic nie było wiec szybko na dada przeszliśmy 

oglądałam gazetki i znowu złote dada i złote lidlowskie na promocji w tyg :) 

oliwejra to zalezy od dziecka bo mój jak miał pół roku to już 4 dady nosił bo trójki za małe 

DLa mnie pampers śmierdzą, córkę uczulały, mały mógł nosić, ale no śmierdzą mi 

Kasia masz rację teraz na promce i super bo dużo osób będzie mogło taniej kupić jak robią paczki dla osób z Ukrainy 

U nas pampersy od początku używamy, żadnych uczuleń nie ma i też nie zauważyłam, żeby śmierdziały. Czuć w nich zapach ale taki przyjemny coś podobnego jak w mokrych chusteczkach. 

O, dobrze wiedzieć że dada w promocji. Trzeba będzie się wybrać i kupić kolejne zapasy. 

Syn aktualnie nosi pampers 2 active baby i dla mnie one zapachu nie mają zupełnie. No może na upartego coś tam czuć, ale niewiele. Ale to teraz. Przy starszym dziecku faktycznie pamiętam, że pampersy miały swój charakterystyczny intensywny zapach. Taki, że od razu wiedziało się że to pampers. 

W Lidl Jumbo bag też jest na promocji od dzisiaj . 

Moze wlasnie dlatego sa te promocje ;) no ale dobrze niech robia obnizki bo jednak im teraz wszystko sie przyda ..

Zrobcie sobie dziewczyny zapas pieluszek, my dziś byliśmy i puste półki w sklepie.. chyba wszyscy kupili dla uchodźców i brakło.. 

Ja już nie mam gdzie tego trzymac 😂😂 

a mi mAma przyniosła kolejne 4 paczki dziś 

Tylko właśnie żeby było gdzie to upchnąć potem :P

U nas również pampersy od początku się super sprawdzają. 

No tak, trzeba mieć miejsce..  ale może dotowarują wkrótce..