Pieluszki HiPP

Akurat nie używałam, u nas tylko pampers ale w sumie jestem ciekawa tych z hipp wiec czekam na opinie mam, które próbowały :)

Czy któraś z mam używała pieluszek z HiPP i może podzielić się opinią?

Ja nie używałam więc nie bardzo mogę pomóc.. 

Pierwszy raz słyszę o pampersach z tej firmy my uzywamy dady a czasami lupilu  

Również się dowiem, czy nie uczulają. My mamy przygotowane Dada pure i złota.

No właśnie ja niedawno się dowiedziałam że HiPP ma pampersy dlatego też jestem ciekawa opini my też na dadach złotych 

HiPP ma pampersy? Pierwsze słyszę. Gdzie je dostać? Słyszałam o chusteczkach itp. jedynie

Nie spotkałam się z nimi

Moja siostra dostala pampersy hipp w szpitalu (w Niemczech) i mówiła że dziecko dostało grzyba od nich

Oj, poczekam z opiniami jednak.. nie chciałabym narażać delikatnej skóry dzidzi. Zostanę przy czymś sprawdzonym 

ja też nie wiedziałam, że takie są , ale widzę, że są trudno dostępne i można je kupić na allegro , ja jednak wybieram to co mogę kupić na już bo z zapasami róznie bywa i czasem szybko sie kończą,  a paczki też długo mogą iść 

Widziałam na allegro. My rumień pieluszkowy tzw grzyb mieliśmy po pampersach activ baby więc nie ma zasady czy coś sprawdzone czy nie poprostu jednemu dziecku nic nie będzie a drugiemu nie spasuje 

Miałam styczność z wieloma produktami Hipp ale nie wiedziałam że mają Pampersy. Aż sobie poczytam o nich jak znajdę informacje na internecie.

My po pampersach mamy często czerwona pupę. Najlepsze dla nas złote Dada . Mieliśmy od położnej próbki Huggies ale te wg nie dla nas. Miękkie jakieś, nie umiałam założyć, bokami wszystko przelatywało. 

Do tej pory tylko ze słoiczków i mm kojarzyłam. Nie wiem czy to dobre posunięcie z pieluszkami. Jak specjalizują się od wielu lat w żywności, to już niech nie łapią kilka srok za ogon, może to być  odwrotny efekt do zamierzonego 

Nie wiedziałam, że ta firma ma również pampersy, niesamowite zaskoczenie. Chętnie zobaczę jak się sprawdzają u innych mam,które je mają chodź widzę, że są one mało dostępne, jedynie na internecie. Nam obecnie się sprawdziły tylko pampers.

Może chcą pójść o krok dalej . Mają dobrą renomę jako posiłki dla dzieci i liczą,że to też kasę przyniesie. No zobaczymy jak to dalej będzie z tymi pieluchami czy się wybiją czy niekoniecznie 

Akurat otworzyłam paczkę, ale zużyłam dopiero 3 więc za dużo o nich nie powiem. Dostałam od bratowej, muszę zapytać gdzie kupiła, bo faktycznie chyba ich nie widziałam nigdzie stacjonarnie, a w internecie jak patrzę to są dość drogie. Pierwsze wrażenie co mogę napisać to to, że bardzo podobne do Dady, są dobrze dopasowane. Ale patrząc na cenę to nie kupię więcej, wolę Dady. Mała na szczęście na razie nie jest na żadne uczulona, a testowaliśmy już Dada złote, Dada Pure Care, Lupilu, Pampers i teraz ten Hipp. Wygrywa Dada złota, również ze względu na cenę.

Mi n się wydaje że jednak sporo rodziców kupuje najtańsze pieluchy bo to jednak spory wydatek przy dziecku

Wydaje mi się że jeśli Maluchowi nic się nie dzieje to też nie ma co kombinować z jakimiś drogimi pieluchami.

Inka podziel się opinia po zużyciu wszystkich hipp które masz.