Pieluchy BabyDream

Hej, mam pytanie odnośnie pieluch z Rossmanna- Babydream.

Są dwa rodzaje- w mniejszych paczkach, oraz w większych takich podłużnych. 

Czy któraś z Mam stosowała te i te i może się wypowiedzieć które lepsze?

Zdecydowanie te w mniejszych paczkach są lepsze. Już sam ich wygląd mówi o lepszej jakości. Te w większych paczkach są cieńsze, przeciekają i mają słabe rzepy. Kiedyś teść przez pomyłkę kupił nam te większe i do dziś leżą w komodzie, a Córka juz ma prawie 3 latka. 

Hej co do pieluszek polecam z Dady -biedronka A jeszcze godne polecenia są z LIDLA -lupilu .

przetestowałam już wszystkie i zdecydowanie Dada (Biedronka) najlepsze. Zaraz za nimi Lupilu (Lidl) a potem Babydream. Dla mnie nie ma większej rożnicy między tymi z większej paczki od tych z mniejszej. Moje dzieci mają niestety delikatne pupu ii wszystkie wyżej wymienione odpażają ich. Zwłaszcza po nocy w tych pampersach pupa cała zaczerwieniona. Na noc używam tylko orginanych pampersów bo mają nalepszą chłonność i przewieność. 

Dziękuje Wam za opinie :)

Jednak u Nas Lidlowe odpadają oraz Dada zielone też. Jedne i drugie spowodowały czerwonawą pupę, mamy od kilku dni BabyDream z mniejszej paczki i jak na razie jest ok. Dlatego pytam o te większe, bo gdy kupiłam je jak Syn był mały była to tragedia- ale to 8 lat temu.  Jedynie te Dada Premium są ok, lecz ciężko je u mnie dostać. 

Myszka każde dziecko ma inną wrażliwość skóry ja będę kupować dada na początek mam nadzieje ze się sprawdza

Według mnie są takie sobie...bez szału.U mnie najlepsze od zawsze tzn. i przy córce i przy synku były te z Pampers.Zawsze ,gdy była gdzieś promocja to robiłam większy zapas wówczas wychodziły niewiele drożej niż Dada.Jak synek zaczął chodzić to pantsy sprawdziły się rewelacyjnie.

Ja pracując w Rossmannie ogólnie używając zawsze dady raz wzięłam baby dream. I nigdy więcej... Wzięłam je wtedy  dla starszej córki która wtedy miała trochę ponad rok... To było ponad 5 lat temu wtedy była tragedia... Pampersy miały taka warstwę z przodu ceratową bardzo mi ją odparzyly. Przy młodszej nie używałam ma teraz półtora roku ale koleżanka ma i sobie chwali ale są wykonane już całkiem inaczej niż wtedy... 

Ja rossmanowych nie używałam, ale nie myślałam, że moga być tak źle wykonane. Nam sie oprócz dada sprawdzały lupilu 

Dariamama może curka juz się przyzwyczaiła do jednych dlatego po ubraniu innych miała odpazona dupkę

U mnie dada sprawdzila się trzeci raz :D

u nas po dada nic nie wychodzi są super 

nie używałam ich