Piątek 13

To w Lbn też jest. Mój ojciec uwielbia tam chodzić. :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

U nas by mogli w okolicy otworzyć , ja do najlepszej to mam ze 20 km :smiley::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

My mamy jakies 8km do Spolem. Do Lidla kolo 25km.

Bo dla mnie ten sklep Spolem to aki relikt przeszłości :wink:

1 polubienie

Dokładnie. Chociaż tata mówił, że się próbują modernizować

Niby tak :slight_smile: ale zaopatrzony w miarę

U męża na wsi też zaopatrzone są spoko

U mnie w mieście jest 6 sklepów Społem :grin: jak mieszkałam na osiedlu to miałam blisko i robiłam tam małe zakupy bo mają przepyszne pieczywo, ciasta i dobre wędliny. A jeszcze mamy Społem gospodarcze takie typu 1001 drobiazgów to o jakiej pierdółce bym nie pomyślała to na pewno tam znajdę . W sobotę kupiłam tam grabie i serwetkę do koszyczka :sweat_smile:

1 polubienie

Tak wędlinę mają ok …. Pieczywa też ok

Ale żabki są drogie :see_no_evil: ja robię tam zakupy tylko w niedzielę jak wszystko zamknięte i czegoś zabraknie

Wszystkie sklepy które nie są Lidlem lub Biedronka lub jakimś większym jak Kaufland sa droższe. Carrefour też przy nich wygląda drogo, a co dopiero Żabka

1 polubienie

No dokladnie zabka czy carfur ceny z kosmosu rzadko robie tam zakupy :roll_eyes::speak_no_evil:

Ja tam robię zazwyczaj gdy nie ma tego co chce w Biedrze czy Lildu

Chociaż ja to mało co w żabkach kupuje

Ja kiedys pracowalam w zabce :speak_no_evil::rofl:

Dokładnie, najlepiej to Biedronka albo Lidl @ewelkar899_wp.pl Oo i jak się podobała praca w takim miejscu?

Srednio :speak_no_evil:najgorsze ze do 23 otwarte i ciagle ruch i ty sama na zmianie :wink:

A teraz jeszcze trzeba robić jedzenie , masakra

No dokladnie a gdzie jeszcze towar dokladac :rofl::speak_no_evil:
Na tt czesto sa live z zabek ja sobie mysle jak oni maja czas na live ja nie wiedzialam gdzie rece wsadzic a ci stoja i live robia za kasa :rofl:

W ogóle praca w sklepie to ciężki chleb jest …