Ja tak samo , muszę pojechać w ten dzień kiedy pojawia się promocja bo inaczej kolejnego dnia już nic na półce nie ma. Ja staram się w tedy już zbednych rzeczy nie kupować
na szczęście nie mam daleko biedronki i mogę się przedreptać
Jak pracowałam to w ogóle jechałam przed pracą bo popołudniami po pracy już nie bylo produktów tych co na promocji…… ehhh
Ja ogolnie lubie lazic po sklepach
takie hobby w sumie , nawet jesli to lidl , biedronka czy dino ![]()
Teraz prawie , ze pod domem wybudowali mi Aldika to juz w ogole petrara , bo mawet jak czegos zabraknie to nie muszę przeplacac w zabce , chyba ze akurat jest niedziela ![]()
![]()
No mnie łażenie po sklepach rozluźnia, ale nie po wszystkich …. Mam swoje ulubione w których lubię szperać jak Action, Kick, Biedra czy Lidl
Ja jestem w ciąży, więc dlatego
wystarczy , że na coś spojrze , co lubię i muszę to zjeść ![]()
A jak z wagą ? Ile już masz dodatkowych kilogramów?
Ja lubię chodzić tylko po pepco, action, Rossmann itp ![]()
O tak ja tez mam swoje ulubione , wiadomo ![]()
Sylwia RPA zawsze musze odiwedzic
tam to powunnam miec karte stalego klienta ![]()
Od początku przytyłam 6kg
Chyba każda kobieta uwielbia ![]()
![]()
![]()
Czyli słynne RPA ![]()
![]()
najlepszy wyjazd ![]()
![]()
![]()
@Michaska mnie Lidl wkurza dla mnie jest nie do końca logiczny. Ale przynajmniej nie jest tak chaotyczny jak Biedronka.
Zastanawia mnie czy Lidl jest w jakimś innym mieście w galerii handlowej bo Biedronki są stokrotki są, Auchan też, ale do tej pory się nie spotkałam żeby Lidl był w galerii handlowej
Ja ją też się nie spotkałam powiem szczerze. Lidl był spoko dopóki nie zrobili u nas remontu…. Teraz nie mogę się w nim odnaleźć i ma mnie szpargałów które lubiła oglądać
Też wolałam jak Lidl wyglądał wcześniej a teraz totalnie nie lubię właśnie jak go wszystko jest porobione
U Nas z tych większych marketów tylko Biedra. Do Lidla najbliższego 25km. Mam spara 100m od domu. I Delikatesy Centrum - jakies 0.5km. Ale DC jakos nie lubię
Cooo ty
moje tak artystycznie nie wyglądają ![]()
Ja wszystko mam w zakresie wyjścia na spacer z dzickiem. I Biedre i Lidla i Stokrotkę i Piekarnie i Carrefour z takich większych. Do Rosmanna mam przystanek tramwajowy.
To u nas jeszcze nie zrobili żadnego remontu a Stokrotka to chyba teraz jest na każdym osiedlu
dla tych co mają stokrotkę , widzieliście nowe nagrody ? ![]()
U nas nie ma stokrotek , przewaga dino
Bo to zauważam że przeważnie stawiają gdzieś na osiedlu w mieście , a dino zawsze na wiosce
U mnie znowu nigdzie nie ma Dino ….widuje je dopiero jak do teściowej jeżdżę