Personalizowane ubranka

Dziewczyny ,polecam Wam tę stronkę!!! Jest  dużo wyprzedaży personalizowanych ubranek   z imieniami,  fajne teksty oraz na święta!! Dużo maluszków  jest tutaj z nami i dla nich jest baaardzo duży wybór bodów  na Święta  :)))))

Przeróżne rozmiarówki  :)

fabrykabodziakow pl

Ja sama już mam kilka rzeczy w koszyku i zamówię dla Córki, ale też dla dzieci moich kuzynów   🤍💚💥

P.S. jeszcze jest wysyłka gratis ,wiec śpieszcie się  ;) 

Wow super, dzięki! Dużo personalizowanych rzeczy jest też ostatnio na Shein - ubranka, szczotki do włosów.. -  wszystko! Nawet ostatnio zamówiłam personalizowane akrylowe dyski na choinkę ze zdjęciami - wyglądają przepięknie :) 

Korzystałaś już może z tej strony wcześniej? Jak z jakością ubranek? 

Muszę zerknąć na SHEIN i na tą stronke, cos wybiorę dla maluszków na prezent :) 

Ja ma tej stronie zamawialam zestaw dla taty i syna na dzien taty. Tata i syn byli bardzo zadowoleni. Naprawde super gatunkowo nic sie nie dzieje. Rowniez polecamy :) 

Z tego co pamietam to wszystko jest bawelniane :-)

Dużo ubrań mam z tego sklepu bawełna miła w dotyku , nic się nie dzieje z nadrukami w praniu . Jedyny minus to przy napach często idą takie „oczka” pruje się . Syn nawet teraz ma na sobie ubranko od Fabryki ;)

Ja na allegro mam taką firmę która robi personalizowane rzeczy, miałam od nich koszulki na urodziny syna dla nas dla niego a niedawno mu kupiłam z napisem BEDE STARSZYM BRATEM. 

Na shein niestety nie ma prawie nic bawelnianego.

Ja polecam na allegro bo nic się po praniu nie dzieje 

Ps na tym zdjęciu byłam już w ciąży 

Sprzedawca Black Parrot

Łał! To jest doskonały prezent na święta lub dzień babci i dziadka :) dziękuję!

ooo fajnie, że mówicie, że w składzie bawełna. niestety, jak napisała Mamina, na shein prawie nic z bawełny :( a szkoda mi pieniedzy na poliestrowe ubrania, żeby się w nich pocić.