Ja sama nie lubię mocnych zapachów. Zaraz kicham. Nawet zapach nie których proszków, płynów sprawia że kręci mnie w nosie. Przy dziecku perfum nie używam. A jak ktoś jest wyperfumowany to widzę że moje dzieci też zaraz kichają. Córka jak była młodsza miała 3 miesiące to mi się uczuliła na perfumy cioci i byłam z nią nawet 3 dni w szpitalu bo zaczęła nagle strasznie kasłać.
A jakie zapachy do domu polecacie?
Ja używam zapachów/ odświeżaczy z action bo wychodzą cenowo fajnie i ładnie pachną. I lubię też z action odświeżacze do tkanin też są super .
Może nie teraz ale w zeszłym roku mieli piękne zapachy na święta w biedronce.
Hmm ja z początku mniej się psikałam , w domu wcale . Ale wyjść na zewnątrz bez perfumy nie potrafię
Ja się wcale nie pryskam teraz bo mnie drażnią wszystkie perfumy
Ja też tak miałam , a teraz po urodzeniu tylko delikatnie
Nie zawsze te najbardziej juz znane marki są nr 1. Te nowe produkowane w niewielkich manufakturach przykładają największą wagę do jakości. Tu mam wosk sojowy i naturalne oleje a nawet opakowanie i knot nie pozostawią po sobie nic dla środowiska. Dobre nie zawsze będzie znaczyć - tanie ale to co jest “wewnątrz” jest warte swojej ceny!!
Świece takie nie szkodzą maluchom, bo są nietoksyczne w przeciwieństwie do świec parafinowych.
Hmm a to jakaś reklama?
Raczej tak ![]()
Też tak myślę ![]()
zawsze ten sam profil