Pepper

Sprawdzacie promocje na pepperze? 

Ja przyznam, że nie bardzo mam na to ochotę, ale mój mąż to łowca okazji. 

Wczoraj wysłał mnie do Biedronki tuż przed zamknięciem po zabawki 2+2. Ledwo co się zabrałam z tym wszystkim. Jeśli nie pod choinkę, to przyda się na urodziny chrześniaka albo na zajączka. 

Za 4 zabawki zapłaciłam 180zł. :)

Tam nie wchodzę, ale mam dużo aplikacji które mi mowia o danej promocji. Np aplikacja rossmann, aplikacja sinsay, apka Biedronki ( tam mi pokazywało tą promocje) 

Na rossmannie i sinsay teraz codziennie coś jest w procesie jako kalendarz adwentowy, z resztą na biedronce tez

Ja mam dużo aplikacji na promocje ! Ta w biedrze supwr tez obkupilam dzieciaki na święta 

Ja tak szczerze nie znałam tej stronki, ale często sama przeglądam gazetki w apce blix i jestem w miarę na bieżąco z promocjami. Z biedronki czy z Lidla to mi przychodzą powiadomienia o promocjach, które mogą mnie zainteresować. Ja też obserwuję na instagramie konta o tematyce promocyjnej tj. pasjapromocja czy matkapromocja

Jest grupa na facebook u

” Lidl łowcy okazji „ tam kobietki piszą o ukrytych promocjach  różnych sklepach można fajnie skorzystać ;)

MamaMalejMajki tez skorzystałam z tej promocji na zabawki 2+2 , jeżdżą ze mną w bagażniku w worku na śmieci 😅syn mnie dzisiaj pytal czemu nadal smieci nadal są 😅  

Ja na fejsie jestem ba grupie ŁOWCY OKAZJI i też tam ludzie piszą co wchodzi za mniej itp. Często korzystam z tego. Ostatnio np była promla na media expert czy media Markt że kapsułki do prania 1 + 1 gratis 

Ja też nie znam tej stronki, a jestem łowcą promocji;)). Koniecznie muszę nadrobić;)

Ja czasami zaglądam na Peppera. Okazji głównie szukam przegladając  aplikacjr i internet, porównując ceny.

I z promocji w biedronce 2+2 też skorzystałam - co prawda już troche poprzebierane, ale pogrzebałam i udało się coś skompletować. A okazje uwielbiam... Mam wrażenie, że zakupy same w sobie nie cieszą mnie już tak bardzo, jak zakupy zrobione w okazyjnych cenach :) 

Mamina, tak była promocja na kapsułki, też z niej skorzystałam 😂

a co to za aplikacja? Działa podobnie jak Blix? 

O proszę, perełki! Instaluje te apke!;)

waszka, mam tak samo:). a zakupy w second handach jak mnie cieszą, jak się uda coś upolować;). 

Nie słyszałam o tym Pepperze wcześniej, ale dzięki za polecenie. 

Nigdy nie korzystałam z tej aplikacji, często na IG na kocie cebula na tropie wyświetlają się fajne promki i z tego najczęściej korzystam:D

Wczoraj mąż wyhaczył promkę w Biedronce. Od dziś do soboty, ale warto się pospieszyć, przy zakupie zabawek dobre okazję. Przy 6 zabawkach każda 70%taniej, przy 5 - 60% na każdą, 4 - 50%. Mam już zakupione zabawki na zajączka i jeszcze zostanie na inne okazje. Za drewniane klocki, wielki drewniany warsztat, 2 barbie, playdoh lodziarnie i rekina z Fisher price zapłaciłam 150 zł. 

MamaMalejMajki, szok, świetne zakupy;)!

Super. Warto ogólnie sprawdzać te promocje bo czasem warto coś kupić nawet na zapas 

Mamamałejmajki, ja jednak się opanowałam, bo tyle tych zabawek już mamy, że brak miejsca;D