Pchacz

Ja nie uczyłam chodzic mama mi naopowiadala co sie dzialo ze mna ciagle akcje i atrakcje ale wyszło jak wyszło na szczescie corka byla w miare spokojna poza wyciaganiem garnków wlaczania pralki nie bylo wiekszych problemow

My mamy pchacz taki 3w1, czyli stolik interaktywny, który można zamienić na pchacz. Patrzyłam specjalnie, czy jest z obciążeniem - ten ma zbiornik na wodę. Zmontowaliśmy pchacz, jak młody opanował chodzenie przy meblach i podjął pierwsze próby chodzenia przodem z podparciem. Pokazaliśmy młodemu jak pchacz działa, wypróbował sobie, po czym wybrał na pchacz pudło za zabawki odwrócone do góry dnem :)

Fajerka czyli wychodzi na to, że najprostsze zabawki są najlepsze:D

Idziemka, nam przez dobre 2 miesiące było żal wyrzucić karton po jakiejś paczce, bo mały się nim fajnie bawił :) Albo opaski odblaskowe to ostatnio hit.

A my wynajdujemy takie zabawki a tu zwykły karton wystarczy:D

Fajerka czyli nie taki 3w1;) ma wiele wievej funkcji;)

My kupilismy fp szczeniaxzka w dpbrym stanie mala jeszcze ma troche czasu na zabawe nim ale wyszukalam w dobrym stanie i na szybko pod eplywrm vhwili kupilam;D

Aniska a da się jakoś wyprać tego szczeniaczka? 

Idziemka my szczeniaczka mamy nowego takiego grajacego pluszowego ;) a pchacz plastikowy szczeniaczek rowniez fp;) uszy tylko z materialu;) wiec tylko go przetarlam;)

A my mamy cały plastikowy z fp

Aaa Aniska myślałam, że tą pluszową zabawkę:D  a nie pchacz:D