Fantastyczne ![]()
Ooo 7 to już bardzo długo tyle to bym nie miała cierpliwości ![]()
![]()
Mi schodzi jakies 1,5h na malowanie. Jak sciagam poprzednia stylizacje to plus godzina. Mam nadzieje że uda sie zejsc do godziny z malowaniem. Ale ja zawsze wlaczam film zeby mi cos lecialo i trochę ogladalm, troche maluje wiec czas sie wydluza ![]()
No tylko ja bardzo się starałam, chciałam żeby było idealnie , ale dzięki temu nauczyłam się ![]()
1,5h to dobry czas, ja tyle siedziałam u mojej kosmetyczki
a robisz tylko sobie ?
To bardzo krótko jak samemu i 1,5 h mi w salonie robią 1h ![]()
Tak tylko sobie
@Nadzianii nie mowie że jest idelanie ale dla mnie wystarczy
To bez wzorków, kolor i ewentuklnie naklejka. Do wzorkow juz nie mam takiej precyzji
Ja jak nauczę się robić w 1,5h to zabiorę się za wzorki ![]()
Zazdroszczę cierpliwości ![]()
![]()
Też na początku nie byłam cierpliwa, gdzieś u góry nawet można przeczytać jak pisałam , że mam już dość ![]()
ale każdy musiał się nauczyć , nikt nie potrafił od razu malować perfekcyjnie no i się nie poddałam - dałam rade ![]()
Moja cierpliwosc wzrosla i postanowilam sie nauczyc jak zobaczylam ile się płaci u kosmetyczki
a ja duzo rzeczy robie w kuchni i paznokcie wytrzymuja max 3 tygodnie
To i tak dlugo jak 3 tyg ![]()
Super
tak trzymaj nie ma co się poddawać ![]()
To akurat jak tyle trzymają , bo ja np nie lubię dużych odrostów i co 3-4 tyg robię sobie paznokcie ![]()
@Magdalena93 @Ewelina97 @Nadzianii ja tez max co 3 tyg chodziłam bo mi rosną w dół i mnie aż bolą i wkurzają , chociaż jak sama robię to nie mam tego problemu. No @Magdalena93 sporo da się zaoszczędzić - jak się policzy ile trzeba wydać na paznokcie w roku to ma się już cały sprzęt i jeszcze od stóp można zrobić
Jak się ma czas i zdolności to super że można tak zaoszczędzić ![]()
To prawda , te paznokcie kosztują już krocie gahha
U nas ok 120 zł jeszcze da się jakoś przeżyć ale mało też nie jest
U nas już 160 jak sama baza a tak 180/200
Jednak wole wydac pieniadze na dobre jedzonko albo jakis przyjemny zabieg kosmetyczny
chociaz u kosmetyczki milo posiedzieć i tylko czekac a paznokcie będą piękne. Jedyny raz jak robilam paznokcie u kosmetyczki to bylo na ślub