Paznokcie hybrydowe

Fantastyczne :heart_eyes:

Ooo 7 to już bardzo długo tyle to bym nie miała cierpliwości :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Mi schodzi jakies 1,5h na malowanie. Jak sciagam poprzednia stylizacje to plus godzina. Mam nadzieje że uda sie zejsc do godziny z malowaniem. Ale ja zawsze wlaczam film zeby mi cos lecialo i trochę ogladalm, troche maluje wiec czas sie wydluza :see_no_evil:

1 polubienie

No tylko ja bardzo się starałam, chciałam żeby było idealnie , ale dzięki temu nauczyłam się :sweat_smile:

1,5h to dobry czas, ja tyle siedziałam u mojej kosmetyczki :slight_smile: a robisz tylko sobie ?

To bardzo krótko jak samemu i 1,5 h mi w salonie robią 1h :grin:

Tak tylko sobie :slight_smile: @Nadzianii nie mowie że jest idelanie ale dla mnie wystarczy :laughing: To bez wzorków, kolor i ewentuklnie naklejka. Do wzorkow juz nie mam takiej precyzji

Ja jak nauczę się robić w 1,5h to zabiorę się za wzorki :laughing:

2 polubienia

Zazdroszczę cierpliwości :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

Też na początku nie byłam cierpliwa, gdzieś u góry nawet można przeczytać jak pisałam , że mam już dość :sweat_smile::sweat_smile: ale każdy musiał się nauczyć , nikt nie potrafił od razu malować perfekcyjnie no i się nie poddałam - dałam rade :smiling_face:

1 polubienie

Moja cierpliwosc wzrosla i postanowilam sie nauczyc jak zobaczylam ile się płaci u kosmetyczki :laughing: a ja duzo rzeczy robie w kuchni i paznokcie wytrzymuja max 3 tygodnie

1 polubienie

To i tak dlugo jak 3 tyg :wink:

Super :heart_eyes_cat: tak trzymaj nie ma co się poddawać :blush:

1 polubienie

To akurat jak tyle trzymają , bo ja np nie lubię dużych odrostów i co 3-4 tyg robię sobie paznokcie :blush:

@Magdalena93 @Ewelina97 @Nadzianii ja tez max co 3 tyg chodziłam bo mi rosną w dół i mnie aż bolą i wkurzają , chociaż jak sama robię to nie mam tego problemu. No @Magdalena93 sporo da się zaoszczędzić - jak się policzy ile trzeba wydać na paznokcie w roku to ma się już cały sprzęt i jeszcze od stóp można zrobić

Jak się ma czas i zdolności to super że można tak zaoszczędzić :blush:

To prawda , te paznokcie kosztują już krocie gahha

U nas ok 120 zł jeszcze da się jakoś przeżyć ale mało też nie jest

U nas już 160 jak sama baza a tak 180/200

Jednak wole wydac pieniadze na dobre jedzonko albo jakis przyjemny zabieg kosmetyczny :sweat_smile: chociaz u kosmetyczki milo posiedzieć i tylko czekac a paznokcie będą piękne. Jedyny raz jak robilam paznokcie u kosmetyczki to bylo na ślub