Super ta parownica. Chyba popatrzę za nimi
Aaa Oki, kurcze to będzie dobra sprawa przy dzieciach na szybko coś wyprasować:)
A korzystacie z suszarek lub pralko-suszarek? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy nie będę miała mocno wygniecionych rzeczy, powrót do prasowania byłby dla mnie ciosem :)
Nie mam, ale mam za to suszarkę z Viledy Infinity ,jest długaśna i miesci dwa prania :)
MamaMałejMajki. Ja mam suszarkę bębnową osobno i pralkę osobno. Już kiedyś był o tym temat i zdecydowanie osobne wygrywały. Pralko-suszarka w jednym miała dużo wad, nie była polecana.
Parownica super sprawa. Mam mala z philips i jestem zachwycona. Koszule czy sukienki to raz dwa wyprasuje i są gładziutkie. Minus tej małej taki, że jest mała i co chwilę trzeba wodę dolewa oraz trzeba ją pionowo trzymać, by wężyk wodę zasysał. Więc jeśli chcesz kupić jakas mala za 600 to warto się zastanowić czy nie dołożyć i mieć już ta konkretniejsza.
Ja mam suszarkę. Pralko- suszarki nie zachwalali. Z suszarki jeśli szybko wyciągnę pranie to tylko składam i też nie wymaga prasowania
Tak, na sukienki z niewielkimi zagnieceniami jest super, mam z Philips stream and go , trzeba uważać aby wlewać wodę zdeminerlizowana, u nas już pierwsze odkamienianie było, nie wiem jak to zniosła parownica ale wyszło sporo kamienia