Pajacyki ze SMYKA - TAK CZY NIE?

Czy ktoś używa pajacyki ze smyka kupione w 3-paku? Chciałabym je kupić, ale ostatnio koleżanka powiedziała mi, że mogą się kurczyć pod wpływem prania. A wy co o tym myślicie?

Ja miałam kilka ze smyka te Baby club i bardzo dobrze mi się sprawowały w praniu , dobre jakościowa więc nie mogę nażekać

Dzięki za opinię.

Nie ma za co do usług:) Ale mogę Ci tez polecić pajace tesco f&f w wielopakach wychodzi to dość tanio a teraz są przeceny duże i dobre jakościowo , nam takie pajace jeszcze do trj pory służą jako piżamka

My również miałyśmy i mamy wiele ubranek ze smyka, również te z wielopaków. Żadne ubranka nam się nie kurczyły, ani nic podobnego.

Dzięki za pomoc!

A ja kupiłam takie w 3-paku i po pierwszym praniu rozciągnęły się bardzo przy szyi. Ogólnie zrobiły się z nich szmaty i więcej nic w smyku nie kupię. Z resztą nie raz słyszałam złe opinie o ich ubraniach.

Ja tak jak Olga, kupiłam 3pak i po jednym pranie były szersze niż dłuższe. Wolę już kupić w Pepco, bo jak się rozciągnie to strata 10 zł, a nie 40 i wyżej :slight_smile:

Trochę nie na temat,bo pytanie o pajace, ale ja jak oglądam te rzeczy w smyku to jakoś mnie nie przekonują, ostatnio przeszperałam wszystkie półki i nic nie wybrałam.

Ale smyk też ma lika marek które sprzedaje pod swoim logo i na to trzeba zwrócić uwagę.

Dziewczyny, teraz w Smyku są wyprzedaże i te produkty w wielorakich (bodziak i bez, z krótkim i z długim rękawem: rampersy) są w fajnych cenach. Wychodzi po ok. 10 zł za sztukę :wink:

GosiaDr i te wielopaki to wlasnie sa fatalnej jakosci. Po pierwszym praniu sa szersze niz dluzsze, nawet nciaganie n mokro nic nie daje.

Ja ze smyka kupiłam kilka koszulek ale nie wiem jak będą się zachowywały po praniu bo na przyszły rok kupiłam. Choć koszulka za 12 zł to dość tanio przecena z 25 zł . Ale dość miła i gruba bawełna więc mam nadzieję że będzie ok/

Moja koleżanka jest bardzo zadowolona z ciuszków w smyku. Ja też kupiłam już kilka i dopiero będę je testować za dwa miesiące. Zobaczymy. Swoja opinię na pewno dołączę do tego postu.

To fajnie nie ma to jak przetestować coś samemu na własnych maluszkach i wtedy można już cokolwiek wiedzieć na temat np. ubranek czy kosmetyków.

jeśli już to tylko z wyprzedaży
niestety jakosć nie jest zbyt dobra, materiał mechaci sie szybko, łatwo rozciąga
Na pewno nie są warte pełnej podstawowej ceny

Ja mam ze smyka trójpak i wyprane były już z 20 razy, a nic się nie rozciągnęło, ani nie zmechaciło, fantastyczna bawełna, dobre mocne zatrzaski, kupiłam nie na wyprzedaży, ale i tak wyszły poniżej 20 zł za sztuke, więc niezbyt drogo, ja serdecznie polecam, mam taki zestaw: niebieski, w paski i w literki.

Ja tez mam ubranka ze smyka. Są bardzo ładne i nic się z nimi nie dzieje po praniu. Bardzo ładna bawełna. Polecam. Sugeruje czekanie na wyprzedaże bo wtedy są bardzo dobre ceny.

Ja w Smyku poluję tylko na wyprzedaże i zawsze jestem zadowolona z tego co zakupię. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby po pierwszym praniu z ubranka zrobiła się szmata nadajaca się tylko do wyrzucenia.

ja też mam ubranka kupowane w Smyku i nic się z nimi po praniach nie robi, widocznie polishgirlolga musiałaś trafić na ubranka jakieś gorsze gatunkowo, ja jestem zadowolona z tego co zakupiłam w Smyku, albo z tego co dostały moje dzieci w prezencie