Owoce liofilizowane

Cześć dziewczyny,

Gdzie najbardziej opłaca się kupić owoce liofilizowane? Mój maluch się nimi zajada, i zastanawiam się gdzie kupić najtaniej ?

Podepnę się pod pytanie, bo moje starszaki wcale nie chcą jeść owoców jedynie banany, może w takiej postaci będą im smakować. 

Tesco, kaufland, Carrefour tam jest dużo takich produktów ale gdzie są najtańsze to nie wiem. 

Pamiętaj również że czasem czym niższa cena tym gorsza jakość

Wydaje mi się, że najtaniej znajdziesz w większych opakowaniach na allegro. W marketach przeważnie są słabej jakości i droższe. 

W Lidlu też widziałam ostatnio, tylko nie jeden owoc a mix ☺️

Kaufland

Kupowalam kiedys w zabce. Ale nie pamietam jak to cenowo wyglądało. No i to było w malutkich opakowaniach. Taka mała przekąska 

Myślę że najlepiej szukać ich w internecie zwłaszcza allegro przy większych ilościach powinno być taniej

Dostaniesz je w wielu marketach, ale pewnie korzystnie wyjdzie w Internecie. I czym większa paczka tym cena też lepsza zazwyczaj.

Ja zamawiam z mixit ale place 38 zł za 150 g więc też bardzo chętnie bym się dowiedziała gdzie można kupić taniej 

Myślę, że warto poszperać w internecie i sprawdzić gdzie cena wyjdzie najkorzystniej. Ja też ostatnio widziałam w Lidlu jakie mieszanki. 

Najtaniej przez internet chyba... ale czasem w markecie tez można znaleźć w dobrej cenie.

Jeśli posiada Pani kawałek ogrodu lub dostęp do ekologicznych owoców to można pomyśleć o zakupie domowego liofilizatora FrostX - https://frostx.pl/pl/produkt

Jeśli to nie wchodzi w grę to pozostają sklepy internetowe z owocami liofilizowanymi np mojemusli.pl lub bakaleo.pl Pojawiają się też czasami w Rosmanie lub na stacjach benzynowych.

O to ciekawe nie wiedziałam, że takie urządzenia można kupić :) dzięki za info. 

kverve ja raczej nie skorzystam z takiego użądzenia bo cena jest kosmiczna 40.000 tysi

O kurde nawet nie sprawdziłam że to taki koszt... To ja zdecydowanie też nie haha myślałam że to koło 100zl kosztuje.. 

Weronisia rzeczywiście cena to jak z kosmosu

Ja kupuję w sklepie zielarskim , ładnie zapakowane , ekologiczne chociaż wiadomo że cena zwala niekiedy z nog

A jeśli szukasz takiego rozwiązania na owoce to są super witaminy z firmy forever właśnie robione z liofilizowanych owoców i warzyw