Outlet biedronki -50%

Dziewczyny chciałabym polecić Wam outlet biedronki jeśli taki macie w okolicy, u nas w Gdańsku obecnie trwa promocja, że przy zakupie min. 2 rzeczy 50 % zniżki na całe zakupy :)  można kupić rzeczy dla maluchów oraz do domu, czasem trafiają się fajne rzeczy 

Dzięki za informację to chodzi o te namioty z promocjami które rozstawiaja przed sklepem tak ?U nas dawniej bylo to dojść czesto ale od jakiegoś czasu się niestety nie spotkalam a szkoda bo można było trafić fajne rzeczy za bezcen

Ja byłam dzisiaj rano w biedrze i nie widziałam nic takiego :( a szkoda bo tak jak piszesz czasami idzie coś fajnego kupić w dobrej cenie

U nas też jest ale już przebrane może będę w innej Biedronce na dniach to skorzystam z promocji :)

w mojej zostało echooo :P

To muszę chyba się wybrać. Może uda się coś fajnego kupic :)

U nas od dawna nie ma tych namiotów biedronki, a szkoda bo fajne rzeczy mozna było kupić I tanio.

U nas nic ciekawego nie ma 

Przy niektórych biedronkach tylko te namioty /outlety są i rzeczywiscie trzeba tam być często i z samego rana by coś fajnego trafić no najlepsze rzeczy szybko znikają. Mi się udało w wakacje namiot plażowy kupić za 25zl :) 

U mnie to w okolicy nie ma takich namiotów niestety :( Biedronki mam dość daleko więc nie bardzo się opłaca jeździć i szukać gdzie by to mogło być :(

Ja dawno się nie spotkałam już z takim namiotem biedronki. Fajna promocja u ciebie . Korzystaj :)

U nas też są takie namioty czasem i wyprzedają produkty z poprzednich gazetek albo są rzeczy z nowych w zdecydowanie bardziej korzystnych cenach :) fajna sprawa bo można wygrać naprawdę ciekawe nagrody 

U nas niestety też nie ma takiej wyprzedaży a szkoda bo wiem że można fajne rzeczy dostać.

O to szkoda, myślałam że to jest dosyć bardziej popularne :) 

U nas w jednej miejscowości jest biedronka na dole a outlet u góry sklepu i tam z reguły mało tego że ceny są super niskie to często są promocje albo dodatkowe rabaty i jak jest promocja z naklejkami to tam również obowiązuje :)

Ja sie już kilka lat nie spotkalam z takimi wyprzedazami w namiocie a szkoda bo jak dawniej byly to sie obkupywalam konkretnie 

W którym outlecie w gdansku takie promki ? :)

Namioty będą teraz na pewno jak będą znicze i własnie jak się pojawia taki namiot to często zostaje na dłużej :) fajna sprawa jak kupiłam tak raz szafkę w takim namiocie :) 

U mnie kiedyś była taka biedronka wyprzedażowa ale już nie ma. Szkoda.

Niekoniecznie będą namioty że zniczami. Myślę że to zależy od miasta. U mnie znicze w biedrze są już na sklepie wystawione. Nie spodziewam się żeby namiot rozłożyli specjalnie.