Opinie osób testujących zestaw Pierwsza łyżeczka i Łyżka stołowa LOVI

Nasz zestaw łyżek LOVI to różne rodzaje łyżek potrzebne do treningu jedzenia. Pierwsza łyżeczka jest płytka, wąska i twarda, dzięki czemu idealna na łatwy początek w rozszerzaniu diety, a druga to ułatwienie dla dzieci oraz rodziców podczas jedzenia większych porcji i bardziej urozmaiconych pokarmów. Drogie mamy, testowałyście już ten zestaw? Jak się u Was sprawdził?

1 polubienie

Ma mniejsza płytka łyżeczka jest rewelacja , bardzo poręczna i dobrze wyprofilowana , głębszej wersji nie miałam okazji jeszcze używać

Zapowada sie super, juz nie mozemy sie doczekac kiedy przetestujemy :slight_smile:

Płaska łyżka jest doskonała na początek rozszerzania diety. Płaska i wąska - więc idealna dla maluszka. Długa - łatwo wyciągnąć jedzonko ze słoiczka. Większa łyżka jest świetna do zupek dla już nieco starszego dziecka :slight_smile:

Zestaw lyzeczek super :slight_smile: w koncu idzie dobrze wyciagmac z wiekszego sloiczka tego 250ml jedzonko :muscle:
Druga wieksza idealna do samodzielnego jedzenia zupki :slight_smile:
Kolory piekne takie jak lubimy :heart:
Wielki plus :heart:

Super, może kiedyś uda mi się też przetestować :smiling_face_with_three_hearts:

Mały od razu załapał, jak używać tej łyżeczki super wygodna i poręczna

Lyzeczki na razie sluza bardziej do zabawy niz do jedzenia ale synek juz je polubił :heart_eyes:

Wlasnie zaczynamy przygode z jedzeniem i lyzeczka :sweat_smile: Mamy zestaw LOVI i u nas pierwsza plytka lyzeczka sprawdza sie super – maly probuje sam nabierac jedzonko i wkladac do buzi lyzeczke i palce na raz…Jeszcze nie przeszlismy do wiekszej lyzeczki, ale narazie cieszymy sie z kazdego samodzielnego ruchu i checi probowania nowych smaków :smile:

łyżeczki są super, wytrzymałe, nie barwią się, płaskie
zdają mój egzamin i u mojej córki

Łyżeczki są ekstra. Na ten moment przetestowana pierwsza. Mój maluszek pięknie pobiera z niej pokarm. Ma idealne proporcje do małej buzi. Plus za długą rączkę, idealna do słoiczków i w ogóle do podawania dziecku do buzi. Kolejna kwestia (bardzo ważna dla mnie) fest fakt że się nie odbarwia po jedzeniu i jest lekka :smiling_face_with_three_hearts:

Łyżeczki dla dzieci sprawdziły się u nas świetnie, jestem mamą dzieci rok po roku i jestem mega zadowolona że Łyżeczki są różnej wielkości i mniejszej używa synek a większą używa córeczka.