Nasz zestaw łyżek LOVI to różne rodzaje łyżek potrzebne do treningu jedzenia. Pierwsza łyżeczka jest płytka, wąska i twarda, dzięki czemu idealna na łatwy początek w rozszerzaniu diety, a druga to ułatwienie dla dzieci oraz rodziców podczas jedzenia większych porcji i bardziej urozmaiconych pokarmów. Drogie mamy, testowałyście już ten zestaw? Jak się u Was sprawdził?
Ma mniejsza płytka łyżeczka jest rewelacja , bardzo poręczna i dobrze wyprofilowana , głębszej wersji nie miałam okazji jeszcze używać
Zapowada sie super, juz nie mozemy sie doczekac kiedy przetestujemy ![]()
Płaska łyżka jest doskonała na początek rozszerzania diety. Płaska i wąska - więc idealna dla maluszka. Długa - łatwo wyciągnąć jedzonko ze słoiczka. Większa łyżka jest świetna do zupek dla już nieco starszego dziecka ![]()
Zestaw lyzeczek super
w koncu idzie dobrze wyciagmac z wiekszego sloiczka tego 250ml jedzonko ![]()
Druga wieksza idealna do samodzielnego jedzenia zupki ![]()
Kolory piekne takie jak lubimy ![]()
Wielki plus ![]()
Super, może kiedyś uda mi się też przetestować ![]()
Mały od razu załapał, jak używać tej łyżeczki super wygodna i poręczna
Lyzeczki na razie sluza bardziej do zabawy niz do jedzenia ale synek juz je polubił ![]()
Wlasnie zaczynamy przygode z jedzeniem i lyzeczka
Łyżeczki są ekstra. Na ten moment przetestowana pierwsza. Mój maluszek pięknie pobiera z niej pokarm. Ma idealne proporcje do małej buzi. Plus za długą rączkę, idealna do słoiczków i w ogóle do podawania dziecku do buzi. Kolejna kwestia (bardzo ważna dla mnie) fest fakt że się nie odbarwia po jedzeniu i jest lekka ![]()
Łyżeczki dla dzieci sprawdziły się u nas świetnie, jestem mamą dzieci rok po roku i jestem mega zadowolona że Łyżeczki są różnej wielkości i mniejszej używa synek a większą używa córeczka.
Dopiero zaczęliśmy rozszerzanie diety więc korzystamy tylko z płaskiej łyżeczki. Jest ona genialna, jej kształt sprawia, że dziecku jest łatwo samodzielnie i prawidłowy sposób ściągnąć pokarm z łyżeczki. Synek od razu załapał jak z niej jeść i było kilka prób samodzielnego jedzenia ![]()
Jedzenie często u nas wygląda tak.
Jedna łyżeczka musi być do jedzenia druga do trzymania więc test pierwszorzędny bo najlepiej się trzyma ![]()
U nas obie sprawdziły się idealnie - płaska jest must havem dla każdego maluszja rozpoczynającego rd, bez niej się nie odbędzie - jest dopracowana i usta dziecka same zaczynają pracować i same ściągają z niej pokarm - i tak to właśnie powinno wyglądać
aktualnie szpatulki są zgryzione od ząbków , służy również jako gryzak ![]()
Głębszą łyżka karmiłam córkę - nie ma ona ostrych brzegów, na początku wylewała mi sie z niej zupa , ale nauczyłam sie trzymać ![]()
i juz nie wywlewam - inaczej ja musze trzymać jak tą ze stali ![]()
Jako mam wcześniaka uważam ,że te łyżeczki sa genialne. Gdy rozszerzalam diete mojemu wcześniakowi 6 lat temu nie było ich na rynku , a naprawde brakowało mi takich łyżeczek. Teraz gdy ma sie pojawic nastepna dzidzia bardzo sie cieszę ,że w waszej ofercie są takie łyżeczki i jak tylko będziemy rozszerzać dietę zakupię cały wasz zestaw do rozszerzania diety. ![]()
![]()