Opinie osób testujących torebki do przechowywania pokarmu

We wrześniowych testach pojawiła się Nowość torebki do przechowywania pokarmu, dzięki którym odciągnięte mleko w bezpieczny i higieniczny sposób można zachować na dłużej. Podobają Wam się nasze torebki z misiem? O opinie szczególnie prosimy laureatów wrześniowych testów. 

Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona – są praktyczne i wygodne w użyciu. Zauważyłam jednak dwie rzeczy, które mogłyby jeszcze bardziej ułatwić korzystanie: matowe pole do zapisu daty i godziny (na obecnej powierzchni nie każdy mazak sie utrzymuje, a tak wystarczyłby długopis) oraz wskaźnik temperatury w formie małej kropki zmieniającej kolor. Takie usprawnienia zwiększyłyby komfort i bezpieczeństwo użytkowania

Jedne z moich ulubionych woreczków są mega wygodne a zapięcie super się zamyka , odpowiednią pojemnisc . Dużo rzeczy w nich przechowuje nawet zamiast mleczka .

Bardzo poreczne, wytrzymałe, szczelne i piekne :heart_eyes: jako mama KPI wiem co to znaczy jak woreczek jest kiepski i nie trzyma dobrze… zdarzyo sie ze w zamrazalce zanim zamrozilam to juz czesc sie wylala… wiec przetestowane pierwsze sztuki i mam pozytywne odczucia :+1:

Polecam, wszystko ok. :slight_smile: Pojemne, nic się nie wylewa łatwo się przelewa mleko dzieki wygodnemu dziobkowi :slight_smile: i pieknie sie prezentuja nawet w zamrażalniku hihi

Polecam torebeczki, wystarczająca pojemność, wygodne w użyciu, idealne zamknięcie -nie przeciekają, nadają się do mrożenia nie tylko mleka ale również zamrażam w nich pierwsze posiłki przy RD :blush:

Torebki już testowałam przy pierwszej córce i sprawdziły się rewelacyjnie, więc tum bardziej się cieszę, że mam możliwość ponownego testowania przy drugim dziecku :smiling_face_with_three_hearts:
Łatwe w użyciu, bardzo dobre zamknięcie i staranne wykonanie. Zdecydowanie jedne z lepszych woreczków - nie przewracają się w lodówce (a są i takie), a nawet jeśli to nigdy z nic się nie wylało.
Sprawdzają się nie tylko do przechowywania i mrożenia mleka :face_with_hand_over_mouth:

U nas w użyciu od kiedy mrozilam mleczko a teraz zmieniły przeznaczenie. Mrożę w nich musy owocowe. Zajmują mało miejsca w zamrażarce i zawsze jest idealna porcja np do deserów

Torebki są wygodne w użyciu, solidnie wykonane. Grafika z misiem dodaje im uroku :blush: