Tasiemki do smoczków, dzięki którym smoczek nie upadnie, nie pobrudzi się i nie zgubi to NOWOŚĆ w ofercie LOVI! Mamy, używacie ich? Czekamy na opinie laureatów październikowych testów.
Mamy, używamy. Elegancka szata graficzna, pasuje do smoczków nie tylko z kolekcji Salt and Pepper. Klips w opływowym bezpiecznym kształcie, łatwo się zaczepia, wiązanie do smoczka gwarantuje, że się nie odczepi i nie zgubi.
tasiemki rewelacyjne,bardzo łatwe w użyciu,bardzo trwale wykonane,wytrzymałe.klips nie odpina się i nie ześlizguje z ubrań do których jest przypięty.szata graficzna cudna,oczywiście sprawdza się dla chłopca i dla dziewczynki...super polecam
Tasiemka jest super! Bardzo wytrzymała, i super zapięcie. Rewelacja!
Jestem bardzo zadowona z tasiemki. Klips łatwo się zapina i odpina. Dzięki temu, ze wykonana jest z materiału to nawet po przewrocie na brzuszek synek nie płacze że coś go uwiera tak jak to było przy innych ręcznie robionych. No i oczywiście służy nam też jako gryzak.
Jest super. To nasza pierwsza tasiemka jaką używamy. MI i córeczce od razu się spodobała. Jest delikatna i praktyczna. Dziecko nie jest w stanie zrobić sobie krzywdy nią
Mamy. Jestem zadowolona. Dobra jakość a przy tym ładnie się prezentuje. Polecam.
Różową tasiemka skradł moje serce.jest taka delikatna i subtelna a delikatna kokardka daje jej uroku.jest taka słodko dziewczęca.jakosc oczywiście rewelacyjną i bezpieczna dla dziecka
Szczerze to najlepsza zawieszka jaką do tej pory mieliśmy. Staś jest zadowolony i widać że mu pasuje bo jak ma wybór to zawsze bierze smoczka z zawieszką. My akurat mamy tą jasno niebieską, niestety często się brudzi, ale wystarczy włożyć do wody z odrobiną proszku, przetrzeć szczoteczką, potem na grzejnik i jest jak nowa. Nie ma szans że mały sam odczepi tasiemkę od smoczka przez co łatwiej jest go znaleźć wśród zabawek, bo odpinanie od bluzeczki opanował bez problemu.
Tasiemka jest super. Bardzo fajny gadzet ktory prezentuje się swietnie no i przede wszytkim jest praktyczny. Smoczek nir ginie, wystarczy pociagnac za tasiemke i mamy go!
Mamy czarno biała tasiemkę jest super , solidnie wykonana , łatwa w obsłudze . Do tego pięknie się prezentuje .
Śliczne tasiemki i wcale nie trudne jakby się wydawać mogło w utrzymaniu bo wystarczy przetrzec mokra sciereczka.
Tasiemka była super, super kolorek, ale niestety zgubiliśmy, nawet nie wiem gdzie.
Piękna i bardzo praktyczna . Używamy od kilku miesięcy i nic się z nią nie dzieje . Bardzo nam przypadła do gustu . Serdecznie polecamy
Podobnie jak pojemnik na smoczek tak samo i tasiemka dopóki nie mielismy nie zdawalam sobie sprawy z tego jaka to przydatna i ulatwiajaca zycie rzecz . Smoczek nie laduje ciagle na ziemi mały zawsze ma go przy sobie bez trudu moze sam go chwycic i wziac do buzi super sprawa. Dodatkowo podoba mi sie kolor tej tasiemki przez co bardzo sie nie brudzi
Tasiemka jest bardzo ładna i solidna aczkolwiek moim zdaniem dla maluszka takiego miesięcznego jest dosyć szeroka. Zaletą jest łatwość zapinania
Tasiemka wytrzymała solidnie wykonana, w sam raz dla maluszka do przypięcia smoczka lub innych przedmiotów typu gryzaczek .
PO trzech miesiącach testowania tasiemki mogę stwierdzić, że jest bardzo fajna lepiej wygląda u malucha większego . Na noworodku wyglądała na sporą. Po tym czasie nie starła się, nie zniszczyła, a przyznam, że jest w użytku non stop. Druga jest w zapasie gdy pierwsza straci swój żywot
Tasiemka z kolekcji Wild Soul jest przepiękna z delikatnym roślinnym wzorem. Dość szeroka i solidna, dobra jakość wykonania. Wiązanie do smoczka najprostsze z możliwych - sznurek przeplata się przez uchwyt smoczka :) Klips tasiemki nie zawsze chwyci dostatecznie mocno, maluch jest w stanie wyszarpnąć tasiemkę przy mocnym pociągnięciu.
My mamy dwie tasiemki z firmy lovi.
Ta ostatnia dostaliśmy do testów razem ze smoczkami i kubkiem Wild Soul. O tasiemce mogę powiedzieć że bardzo ładnie wygląda, u nas sprawdź, a się w codzienności już mniej jest zgobionych smoczków bo tylko przypinamy do bluzeczki lub spodenek i smoczek sobie wisi. Córka nauczyła się już sama wkładać do buzi także bardzo nam to odpowiada. Jest dość szeroką co jest także na plus nie zaginą się i nie skręca bo jest z trochę grubszego materiału.
Dodatkowo ma bardzo fajny wzór myślę że zdecydowanie jest odpowiedni dla dziewczynki jak również i dla chłopca.
Dziękujemy za możliwość przetestowania tego produktu