Opinie osób testujących smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Night&Day

Nasz smoczek silikonowy, dynamiczny LOVI Night&Day nie zaburza odruchu ssania dziecka oraz prawidłowego rozwoju mowy i zgryzu, jeśli stosujesz się do zaleceń ortodontycznych i neurologopedycznych. Ma symetryczną gumkę i wyprofilowaną tarczę. Drogie mamy, czy miałyście już okazję go przetestować? Jak się sprawdził?

Uwielbiam ten smoczek , latwo jest go znalezc w łóżeczku w ciemności gdyż jego uchwyt świeci w ciemności . Super tarcza i przecudowny wzór :slight_smile:

Mamy okazje testowac smoczek silikonowy LOVI Night&Day i jestem bardzo zadowolona… moj maluch tez :slight_smile: Smoczek jest lekki, ma symetryczna gumke i dobrze wyprofilowana tarcze, dzieki czemu nie odciska sie na buzi maluszka. Podoba mi sie tez, ze nie zaburza odruchu ssania ani rozwoju mowy i zgryzu, oczywiscie przy stosowaniu sie do zaleceń specjalistow. Moj synek szybko go zaakceptowal i widze, ze jest dla niego wygodny. Dodatkowo wzory Night&Day sa sliczne i praktyczne :heart::smiling_face_with_three_hearts:

Super się sprawdza :blush: Podoba mi się że, ma fajny kształt i nie przeszkadza córce. W nocy też jest wygodny, bo łatwo go znaleźć.

Smoczki idealnie wyprofilowane, pasują do małej buźki niemowlęcia, dziecko z łatwością przystosowuje się do smoczka. Dodatkowym plusem jest ze świecą w nocy :slight_smile: polecam Kazdej mamie

Używaliśmy smoczków Lovi przy synku, teraz te same smoczki czekają na kolejnego maluszka. Smoczki bardzo lubimy, dobrze pasują do małej buźki, mają odpowiednio wyprofilowaną gumkę, która nie zaburza odruchu ssania. Do tego ślicznie się prezentują, wzór w jeżyki jest prześliczny i będzie pasował zarówna chłopcu jak i dziewczynce. Kolekcja Night&Day jest bardzo praktyczna ze względu na elementy, które świecą w ciemności. Dzięki temu znalezienie smoczka w nocy jest dużo łatwiejsze :slight_smile:

Te smoczki są po prostu genialne. Odblask w nocy jest na tyle widoczny, że można go znaleźć w śpiku. Koniec z wybudzaniem się i szukaniem w pościeli bądź wokół łóżeczka smoczka.