Nasz smoczek silikonowy, dynamiczny LOVI CapiChill nie zaburza odruchu ssania dziecka oraz prawidłowego rozwoju mowy i zgryzu, jeśli stosujesz się do zaleceń ortodontycznych i neurologopedycznych. Jeden ze smoczków w zestawie posiada uchwyt, a drugi kapsel świecący w ciemności, co ułatwia znalezienie smoczka w nocy. Drogie mamy, jak się u Was sprawdził?
![]()
My używamy te z jeżykami świecące w ciemności i jesteśmy bardzo zadowoleni ![]()
Dopiero będę używać, ale te smoczki które świecą w ciemności to świetne rozwiązanie ![]()
Oj tak , sa mega jak w nocy gdzieś spadnie ![]()
Tak zdecydowanie , przy pierwszym dziecku najpierw szukanie smoczka po całym łóżeczku a teraz mega ułatwienie w nocy odrazu widać gdzie jest ![]()
U nas akurat smoczki będą czekały na drugiego maluszka, bo nasz synek już jest odsmoczkowany. Ale żałuję, że nie mieliśmy ich jak jeszcze używał smoczka, o wiele łatwiej byłoby go znaleźć w nocy ![]()
Te smoczki są świetne, malutka bez problemu je zaakceptowała, świecą w nocy co bardzo ułatwia znalezienie go
.
Te smoczki są rewelacyjne a ich szata graficzna jest tak prześliczna,że chętnych na smoczusie dla dziewczynek było więcej niż smoczków ![]()
Smoczki jak zawsze rewelacyjne! Świetnie że oba mają części które świecą w ciemności. Córka bardzo polubiła ![]()
Smoczki są świetne, super , że już nie trzeba szukać , po omacku po całym łóżeczku
Smoczki mają super zaletę - świecą w ciemności i to jest super, niestety ich tarcza była za duża żeby używać u mojego malucha od samego początku ![]()
To swietna wersja tradycyjnych smoczków znanych nam pd lat firmy Lovi. Oczywista zaleta jest swiecenie w ciemnosci ! Zdecydowanie znam kobiety ktore dadza sie za to pokroic ![]()
Fajnie ze jest taki wybor wzorow, dzieki temu mozna dobrac odpowoedni smoczek do pory roku,stylówki a nawet wydarzenia ![]()
Wygraliśmy smoczki w konkursie więc chętnie się na ich temat wypowiem. Piękne kolory i wzory Kapibary. Synek urodził się malutki, tarcza od smoczków była troszkę za duża. Nie wiem czy trzeba je jakoś specjalnie naświetlać, ale u mnie świecą bardzo krótko, nie wiem czy wszystkie tak mają, czy może takie mi się trafiły. Ale akurat nam taka funkcja nie potrzebna, więc i tak jesteśmy zadowoleni. A inni tylko komplementują słodkie kapibary ![]()
Oczywsicie świecące smoczki to jest hit
są niezawodne w nocy i wg mnie powiniem to być już standard
łatwo je odszukać w nocy , nie trzeba świecić latarką w ich poszukiwaniu bo przez dzien mam je przy oknie i świecą cała noc
córce wrzucam do łóżeczka jeden zapasowy , jak się przebudza w nocy to poprostu go widzi i zasypia - nie musze wstawać do niej , za co jestem bardzo wdzięczna Wam droga Redakcjo że zostałam wyłoniona na testy - dzięki nim noc jest o wielekroć lżejsza , ![]()
![]()
bo ja mam tak że jak już się wybudzę i muszę wstać do córki to nie zasnę od razu , a przy nich można nie wstawać z łóżka ![]()
Ja również bardzo je polecam ![]()