Podgrzewacz sprawdził się nam idealnie, zwłaszcza do podgrzania pierwszych warzywek corki. Temperatura jest idealna. Gdy mała nie zawsze obudzi się o konkretniej porze, jedzonko spokojnie czeka na nią, bo podgrzewacz utrzymuje długo temperaturę. Dzięki temu mogę podać jej jak tylko wstanie. Myślę, że będzie idealny na wyjazdy czy większe zakupy, gdy nie ma dostępu do tradycyjnych metod podgrzania. Opakowanie zewnętrzne jest bardzo ładne i daje poczucie, że nawet jeśli słoiczek pęknie, zawartość nam nie wypłynie. Polecam jak najbardziej!
Podgrzewacz doczekał się i u nas wypróbowania i cóż mogę rzec… spełnia swoją rolę, dość szybko podgrzał dla małej obiadek. Niby lubię gadżety, ale zawsze podchodzę sceptycznie do nowinek - jednak muszę przyznać, że ten podgrzewacz robi to, co do niego należy, ni mniej, ni więcej. Jeśli ktoś potrzebuje możliwości podgrzania jedzonka (albo wody na mieszankę, u nas to odpada bo karmimy się piersią - więc ewentualnie odciągniętego mleka) na przykład na spacerze, w samochodzie… czy chociażby w restauracji, gdy nie chcemy wozić ze sobą podgrzewacza i szukać wtyczki, prosić o wodę lub podgrzewać w mikrofali (co jest zawsze odradzane) to warto się w taki podgrzewacz żelowy zaopatrzyć, a problem się rozwiąże.
Podgrzewacz na miarę XXI wieku. Łatwy w użytkowaniu, bezpieczny, a co najważniejsze skuteczny. Po prostu działa! Zdecydowanie polecam.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu podgrzewacza. To jest rozwiązanie, którego szukałam od momentu, gdy okazało się , że nie będę karmić piersią, ale nie poddalam się i sciagam mleczko dla córki. Od 4 miesięcy nasze wypady do miasta czy jakiekolwiek wycieczki musiały się kończyć po max 3h że względu na karmienie. Tyle czasu wytrzymywalo mleko owinięte w pampers Z podgrzewaczem w końcu możemy ruszać gdzie i kiedy chcemy. Spełnia w 1000% swoją rolę. Pierwsze długie babskie zakupy z córka mamy za sobą
Mleczko podgrzewane jest do odpowiedniej temperatury. Nie trzeba się bać, że będzie za gorące. A na szybkie wypady używamy dołączonego do pdgrzewacza opakowania termicznego i mleko w nim było ciepłe aż 3,5h! Cena nie wygurowana. Polecam każdemu!
Podgrzewacz trzymaliśmy do testowania. Jest rewelacyjny. Juz nie muszę się martwić czy mleczko jest wystarczająco ciepłe, szczególnie teraz w chłodniejsze dni. Polecam każdej mamie:)
Podgrzewacz żelowy otrzymałam do przetestowania i jestem bardzo zadowolona. Przy takiej pogodzie jaką mamy teraz i niskich temperaturach jest to produkt bardzo przydatny. Zawsze na każdy wyjazd zabieram go ze sobą. Na samym początku macierzyństwa byłam zmuszona przygotowywać córce mleko modyfikowane, czekały na nas różne wyjazdy. Mleko wiadomo długo nie zachowa odpowiedniej temperatury, dlatego przed wyjazdem chowaliśmy butelkę do termoforu i na długi czas mleko było ciepłe. Podgrzewacz również używaliśmy i mogę tylko dodać, że bardzo szybko podgrzał butelkę z mlekiem co dla głodnego dziecka czas jest bardzo ważny. Wszystko odbyło się bez nerwów i nie potrzebnego płaczu:) ważne jest to, że jest bardzo prosty w obsłudze, wystarczy przełamać tą blaszkę i po chwili podgrzewacz robi się ciepły. Po każdym użyciu trzeba wstawić do gotującej się wody i można spokojnie używać do woli:)
Miałam tą przyjemność testować podgrzewacz i jestem z niego ogromnie zadowolona, nawet nie wiedziałam, że istnieją takie cuda:) Podgrzewacz bardzo szybko podgrzal wodę do odpowiedniej temperatury. Sprawdza się u nas głównie przy dłuższych wyjazdach, nie mamy dzięki niemu już problemu z podaniem dziecku ciepłego picia czy posiłku.
Dzisiaj wypróbowaliśmy podgrzewacz, bo akurat jechaliśmy do lekarza, a że mamy dość daleko więc wiedziałam, że będziemy się karmić. Ok pół godz przed planowanym karmieniem odpaliłam podgrzewanie i faktycznie woda była na tyle fajnie ciepła, żeby podać dziecku mleczko, ponadto podgrzewacz był w aucie, bo wybraliśmy się na zakupy i po ok 3 godz nadal jest lekko ciepły, więc naprawdę długo trzyma ciepło. Polecam serdecznie. Test uważam za pozytywnie zdany
Super sparwa ten podgrzewacz na spacery zakupy rewelacja co prawda mleczka nie grzrjemy tylko wode i herbatę dla synka bo córcia narazie na piersi. Polecam jak najbardziej my dostalismy do testowania wiec wydatek nas ominął ale zdecydowanie warto wydac pieniążki. Ogromna wygoda odpalamy podgrzewacz jakies 25 min przed spożyciem i cieszymy sie cieplym napojem okolo 2 godzinek:-) polecam
Bardzo fajna sprawa. Ostatnio siedzielismy 4h w kolejce do lekarza. Wzielam zatem butelke i podgrzewacz i oczywiscie bardzo sie przydal. POdgrzal nam mleko do odpowiedniej temperatury i maluch mógl sobie zjesc cieple mleczko czekajac w kolejce ROwniez jak gdzies wyjezdzamy zabieramy podgrzewacz do samochodu…jeden klik i zaraz mleczko cieple
Gotowanie szybkeie i sprawne…i zaraz gotowy podgrzewacz do uzycia
W ostatnio miesiącu otrzymałam w nagrodę taki podgrzewacz. Moja radość nie miała końca a jest tym większa że to urządzenie sprawdza się świetnie. Mam starsze dziecko ale jak się wychodzi na dłużej to picie trzeba zabrać. Jest zima i szybko stygnie mój maluch nie chce takiego zimnego a ja zawsze bałam się o gardło. Podgrzewacz to spełnienie marzeń. REWELACJA!!! Polecam każdej mamie. Myślę że u młodszych dzieci jeszcze częściej będzie używany na mleczko.
Podgrzewacz szybko się nagrzewa i długo utrzymuje odpowiednią temperaturę wewnątrz opakowania.A i nie ma żadnych baterii a podgrzewa.
Zwłaszcza teraz zimą zabieramy go ze sobą,aby zawsze mieć coś ciepłego do picia.Już nie muszę się martwić czy mój pokarm lub woda na mleko mm jest ciepła.Podgrzewacz jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i spełnił swoją rolę.W dodatku jest łatwy w utrzymaniu czystości.
Produkt godny polecenia,zwłaszcza podróżującym.
Tak zachwalacie,że zastanawiam się nad zakupem
Nareszcie miałam okazje wypróbować podgrzewacz. Mialam problem z uruchomieniem go i co chwilę klikalam, azpod koniec wycieczki mi się udało go włączyc. Gdybym uwaznie doczytała instrukcje (blaszka musi znajdowac sie w plynie o czym mie wiedziałam na poczatku) to bym pewnie urochomila go za pierwszym razem;) Najważniejsze ze dziala i spisal sie rewelacyjnie. 210ml wody zostalo podgrzane w troche ponad 10minut, więc dla mnie super. Woda cieplutka, idealna do spożycia i przyrządzenia mleka. Napewno przyda nam się jeszcze nie raz. Jestem bardzo zadowolona z podgrzewacza i polecam go wszystkim, którzy lubia dlugie spacery i podróże:)
Ewelina z Twojego opisu wygląda, że ten podgrzewacz to super mega hiper wynalazek hihi
Mam naprawdę jest super:) A niedawno zapomniałam wyciągnąć z torby i zrobiłam to wieczorem a woda(ok150ml), byla nadal ciepła! Czyli trzymało ciepło ok 5h. Bylismy z mężem w szoku. Dla nas jest super, hiper ekstra;)
Ciekawe jaki jest koszt tego podgrzewacza. I czy mleko matki podgrzeje nie za mocno?
MAM podgrzewa mleko podobno do 36 stopni.A koszt podgrzewacza to ok 40-50 zł na Allegro.Patrzyłam już na oferty,bo niestety mój już nie działa.Byłam bardzo z niego zadowolona i muszę kupić sobie następny.Dwa tygodnie temu zabrałam wodę na mleko a płyn,substancja która podgrzewa rozlała się w mojej torebce-nie wiem dlaczego?Mimo awarii i tak go polecam!
Ojej to dobrze, że piszesz, może warto dodatkowo zabezpieczać podgrzewacz może w jakieś siateczce nosić bo szkoda torebki i rzeczy w niej
Ja też jestem mega zadowolona z podgrzewacza lecz dzisiaj kiedy wkład żelowy gotowałam w garnku zapomniałam o nim i się wylał i teraz mi smutno. Producent ostrzega by uważać na wkład kiedy się gotuje by nie przywarł do garnka itp ale zaczęłam córcie karmić i zapomniałam o tym że ten wkład się gotuje dobrze że cena jest nie zbyt wysoka to zakupie sobie nowy podgrzewacz żelowy lovi bo już się do niego przyzwyczaiłam i wiem że będzie mi służył tylko muszę bardziej uważać.