Opinie osób testujących podgrzewacz żelowy LOVI

Użytkowałam już wcześniej podgrzewacz (od grudnia), ponieważ odkupiłam używany.

Z racji czasu i częstotliwości użytkowania nawet na dłuższych trasach dałabym podgrzewaczowi takie 3 +.

Dlaczego tak nisko oceniam tak fajną rzecz? Z wielu względów o których zaraz napiszę.

Nasza przygoda z odkupionym podgrzewaczem zaczęła się przy wylocie za granicę. Niestety trochę zawiodłam się wtedy na podgrzewaczu, ponieważ mimo nawet zapewnień, że podgrzewacz sam nie się nie “włączy” stało się! Na całe szczęście i tak miałam podgrzać wodę na mleko, więc przymrużyłam na to oko jednakże… Taka sytuacja zdarzyła mi się w tym podgrzewaczu już parę razy!

Fajnie jest tak “mobilnie” podgrzać sobie jedzonko czy też wodę i nawet w zeszłym roku udało Nam się to na lotnisku po odprawie celnej, jednak już w tym roku mieliśmy z przejściem, z podgrzewaczami nawet już włączonymi ogromy problem: byłam przepytywana co to za płyn jest w środku (co według mnie powinno być chociażby napisane na pudełku a już rewelacją by było, gdyby info. na ten temat znajdowało się już na podgrzewaczu) a z racji tego, że nie wiedziałam, podgrzewacze prawie wylądowały w śmieciach!
Prócz informacji o płynie przydałaby się również ta o tym ile dokładnie chłodzi się podgrzewacz wyciągnięty z termoopakowania.

Kolejne jest termoopakowanie właśnie - estetyka wykonania wydaje się być solidna jednakże bardzo szybko się ono używane pruje, przeciera, do tego niestety nie można go zabrudzonego wyprać a mleko nawet po wyszorowaniu gąbką zostaje (widoczne plamy). Do tego sznurek dosyć ciężko się zaciska.

Zauważyłam jeszcze jedną rzecz… Mój partner zanim sama zakupiłam ten podgrzewacz zapytał się mnie czy się on zużywa… Pomyślałam sobie, że to głupie pytanie jednakże… Tak właśnie jest - podgrzewacz się zużywa!
Z każdym kolejnym użyciem i wygotowaniem płynu w środku jest coraz mniej. Do tego w odkupionym podgrzewaczu już nie krystalizuje się cały płyn.

Świetną sprawą jest to, że w 15 minut mogę zapomnieć o późniejszym szukaniu wody czy miejsca w którym mogłabym podgrzać jedzonko poza domem.

Podgrzewacz sprawdził się u Nas również jako termofor podczas przejścia rotawirusów oraz moich kobiecych dolegliwości…; )

Z jednej strony jestem bardzo zadowolona z podgrzewacza, lecz z drugiej jeżeli miałabym go sama kupić nowego poczułabym się trochę rozczarowana, bo nie wszystko wygląda później tak idealnie jak na pierwszy rzut oka…

gwiazka u Nas od grudnia z podgrzewacza ubyło ok. 1/5 płynu. A podgrzewacz mimo, że był używany to był jak nowy!

Ja póki co używam praktycznie codziennie podgrzewacza, a może ubywanie wody to za długie gotowanie Samantka, nie wiem sama nie zwróciłam uwagi i często nie trzymam się tez tego czasu (15 min) Ale jak na razie ja jestem bardzo zadowolona do lekarza, na spacery, na zakupy jedziemy kiedy chcemy i mam zawsze przy sobie wodę i mleko i ciach jest gotowe jedzonko. Jedyne co to zaciąganie sznurka strasznie ciężko się to robi, ale taki problem to nie problem jak dla mnie.

Kikacu nie, to nie zależy od czasu gotowania… Gdy już widzę, że zawartość jest płynna po prostu go wyciągam.
Z drugim podgrzewaczem zaczyna mi się robić to samo…

zostałam przysłana przez bratowa …odkąd dostała w prezencie ode mnie wasze buteleczki rozkochała się w LOVI na dobre heh …smiałam sie wczoraj z niej przez telefon , bo opowiadała i opowiadała …a więc zakupiła w sobote podgrzewacz żelowy , spontanicznie …bo zabrała córe na spacer i woda ktora przygotowała ochłodziła się w ciagu kilku min …w smyku ( bo maja najblizej ) została pokierowana na regał gdzie wlasnie stał ten podgrzewacz …poczytała , obejrzała i zapakowała do koszyka …od soboty sie z nim nie rozstaja :smiley:

• zajmuje bardzo mało miejsca
  • cena przystepna ( zapłaciła chyba 40 zł )
  • po ponad 3 h spacerze woda nadal byla zdatna do picia
  • temperature dla niej odpowiednia uzyskała po kwadransie :slight_smile:

jeden minusik - dosc ciezki :slight_smile:
ale ogólnie była z niego bardzo zadowolona i na pewno poleci każdemu , kto bedzie poszukiwał tego typu gadzetu , bo jej zdaniem lepiej wydac 40 zł niż 15 i miec tylko termoopakowanie :slight_smile:

I jeszcze zdjęcia z naszych wędrówek :slight_smile:
Choć ostatnio zauważyłam że po włączeniu nagrzewa się na zewnątrz , ale temperaturę utrzymuje naprawdę długo.

1

1

1

Powiem szczerze, ze opakowanie termo jest idealne na butelke czy mniejsza czy wieksza. Jest leciutkie, zgrabne i nie zajmuje duzo miejsca. Natomiast wkladu zelowego nie moglam wyprobowac bo dostalam uszkodzony: guma byla peknieta, wysypywal sie proszek, ktory mial dosc mocny zapach :frowning:

Bella - bardzo nam przykro… Wysłaliśmy do Ciebie maila w tej sprawie.

Przez pewien czas byłam zachwycona podgrzewaczem! Stwierdziłam, że mimo iż nie jest tani był wart każdej złotówki. Ale dosłownie po paru użyciach zauważyłam to co pisze SamantKa - podgrzewacz sam się włącza. Pierwszy raz stało się to w torbie, więc pomyślałam że się zdarza. Ale kolejny raz w szafce - nie wiem jakim cudem. Ale co mnie teraz martwi - gotuję go już 4 raz z rzędu i za każdym razem gdy zaczyna stygnąć krystalizuje się.

Jeśli nie powiedzie się kolejna próba wygotowania to zostanie mi używanie żelu jako termoopakowania, które trzyma ciepło cały dzień. Wczoraj przed południem tuż po wygotowaniu włożyłam w niego butelkę (oczywiście żel od razu się krystalizował) i wieczorem woda była nadal ciepła :slight_smile:

ewca85 - prosimy o reklamację podgrzewacza.
Reklamacje można złożyć także w punkcie zakupu lub przesłać (przedmiot wraz z dowodem zakupu) do naszego serwisu na adres: Canpol Sp. z o.o. SKA Słubica B, ul. Graniczna 4 96-321 Żabia Wola z dopiskiem “serwis” Do przesyłki prosimy dołączyć krótką notatkę o przyczynie reklamacji, adres zwrotny oraz numer telefonu kontaktowego.

Podgrzewacz jest świetny. Mam nadzieję, że będzie działał długo i sprawnie. Kilkakrotnie już ułatwił mi" życie" :slight_smile: Często jestesmy na ogródku, gdzie czasem jest dość chłodno, a tu jednym przyciskiem jedzonko robi się cieplutkie. Super :slight_smile:

Bardzo fajny i sprytny podgrzewacz.
Podgrzewa bez zbędnych akcesoriów i zawsze jest gotowy do użycia, wystarczy tylko zrobić klik;)
Dobrze utrzymuje ciepło, sprawdza się podczas spacerów jak i dłuższych wypadów samochodem.
Łatwy w uzyciu, w utrzymaniu czystości. Polecam go mocno;)

Macie dziewczyny racje sprytny i fajny w podróży , kupiliśmy jak wyjeżdżaliśmy jeszcze często do szpitala i u nas się jak najbardziej sprawdził.

I my wlasnie pierwszy raz wyprobowalismy podgrzewacz,ktory otrzymalam od kochanego Lovi do przetestowania!i po prostu musze to napisac!Lovi! Jestescie doskonali! uwielbiam Wasze produkty,ale to podgrzewacza zelowego po prostu palam takim entuzjazmem,ze szok!jestem po prostu pod takim wrazeniem! 18minut i mleczko idealnie cieple!tak wiec z czystym sumieniem i ze szczerym sercem goraco kazdemu polecam ten produkt!! Redakcjo,ja bardzo bym sie ucieszyla,gdybyscie napisali nam,na jakiej zasadzie to dziala!jestem bardzo ciekawa!:wink:

M.Napierala – dziękujemy :slight_smile: Bardzo się cieszymy, i po cichu przyznamy, że nasz podgrzewacz żelowy darzymy podobnym entuzjazmem :slight_smile:
Podgrzewacz działa, wykorzystując proces krystalizacji cieplnej. Płyn twardnieje i zaczyna wydzielać ciepło.

Jesteśmy po pierwszych próbach podgrzewacza żelowego Lovi.
Powiem tak, miłość od pierwszego wejrzenia:) Nie wiem od kiedy, podgrzewacz ten jest na rynku dostępny, ale ubolewam, że nie miałam z nim do czynienia wcześniej tj. 5 lat wstecz kiedy urodziłam pierwsze dziecko. Jejku ale by mi ułatwił, życie na spacerach, w przychodni, na wycieczkach wyjazdowych, po prostu wszędzie gdzie było wymagane wyjście:)
Teraz jednak nadrobię zaległości przy synku. Podgrzewacz jest super:
Po pierwsze: ma śliczne, dobrze wykonane opakowanie (gołym okiem widać, że jest to dobry jakościowo produkt, a oko mam naprawdę mocno wyostrzone na dziecięce akcesoria i produkty). Podgrzewacz nie zabiera dużo miejsca, można go przymocować do wózka, torby dziecięcej czy włożyć do torebki damskiej.
Po drugie: innowacyjność, dalej zastanawiam się jak on tak może działać, jestem w szoku i mój mąż również nie dowierza, jak działa ta blaszka która włącza ten podgrzewacz - nawet pochwalił się kumplom którzy mają dzieci, że jego maluch ma taką innowacyjny podgrzewacz na miarę XXI wieku:) Naprawdę, nie spotkałam się dotychczas z takim produktem, także naprawdę ogromny “szacun”:))
Po trzecie: działa, działa i jeszcze raz działa, przetestowaliśmy go na weekendzie, na wyjazd do rodziny zabraliśmy w butelce chłodną wodę, przed karmieniem ok. 20 min został włączony - woda idealnie nagrzała się do odpowiedniej temperatury, wystarczyło wsypać mleczko i gotowe. Drugim razem, przetestowałam na herbatce - herbatkę włożyłam do podgrzewacza, włączyłam i tak sobie tam grzecznie leżała ok 2-3 godzin - po wyjęciu była ciepła i miała idealną temperaturę (podgrzewacz utrzymuje ciepło super bo bez użycia prądu, co jest ważne dla portfela:))
Podsumowując: Polecam naprawdę szczerze tym którzy się zastanawiają, cena uważam, że rozsądna co do jakości produktu. Ja również uwielbiam Wasze produkty, niezmiennie już od ponad 5 lat:)

Lovi no po prostu odwaliliście kawał rewelacyjnej roboty :stuck_out_tongue: heheh poważnie! jeszcze pod takim wrażeniem nie byłam!!! :* :slight_smile: teraz już wiem jaki prezent w razie czego podarować komuś bliskiemu,kto będzie w najbliższym czasie w ciąży :slight_smile:

Dziewczyny dzięki za opinie. Zaraz zrobię rozeznanie gdzie można kupić to cudo! :slight_smile:

Dokładnie, idealna rzecz na prezent:) sama będę miała to na uwadze jak tylko nadarzy się okazja do zakupu komuś bliskiemu z okazji narodzin dziecka:)

Dziewczyny serio!!! warte tych pieniędzy!!! gorąco polecam!!! najlepszy na świecie!!! :slight_smile: