Opinie osób testujących Elektryczny sterylizator parowy z suszarką

W czerwcowych testach pojawiła się Nowość Elektryczny sterylizator parowy z suszarką -  wygodne i szybkie w użyciu urządzenie, dzięki któremu butelki i smoczki są szybko czyste, suche i bezpieczne dla dziecka. O opinie szczególnie prosimy laureatów testów. 

Polubilismy sie od razu :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

Szybko idzie suszenie 10 min mi starczalo w zupełności :wink:

Hmmm w użyciu przy noworodku szybko ją popsułam;(
Zabrlama go na wycieczkę , przed chwilą chciałam odkamienić … i zrobiłam to octem… a teraz nie włącze już urządzenia ;( światełko się świeci ,ale nie działają przyciski na dotyk ;( żaden ;(
Może któraś z mam ma pomysł jak przywrócić zycie urządzeniu :(?

Ewentualnie co moglabym zmianic ,to wyłączanie dźwięków , zwłaszcza gdy starsza zasypia to te sygnały ją wybudzały :slight_smile: dodatkowo koszyczek mógłby byc bardziej stabilny :slight_smile:

Edit ,aktuualnie dziś się sam włącza i odnrazu idzie trub 50 min osuszania , po czym sie zmienia na 10 i tak w kolko ake bez sterlizacji …:frowning:

1 polubienie

Hmmm moze @Redakcja_LOVI mi pomożecie,
jest serwis gdzie można naprawić urządzenie :frowning: ?
Nadal nie działa :frowning: :frowning: boje się też że mogła wlać się woda tak w szczelinę, gdzie trwa osuszanie ;(

1 polubienie

Och, szkoda z tym urządzeniem… może wilgoć dostała się do środka przy czyszczeniu octem? Spróbuj zostawić je wyłączone na jakiś czas, dobrze wysuszyć i wtedy zobaczyć, czy coś pomoże

Nie działają przyciski :frowning: żaden. Jak jest do prądu podpięty to po jakimś czasie sam się włącza na osuszanie 50 min, potem 10 min i tak w kółko.
Hmmm wilgoć się dostałanz octu, a woda to w sumie też wilgoć ;(

1 polubienie

To pewnie niestety tylko serwis będzie konieczny :sleepy:

A pisałaś do nich maila ? Może tam szybciej Ci odpiszą

Oooo widzisz, nie pisałam:)

1 polubienie

Daj znać czy udało Ci się coś załatwić :slight_smile:

Oki :blush::blush::blush:

@lovi.pl dziękuję za naprawę :heart_eyes::heart_eyes::heart_hands:

Bardzo mi pomogliście :blush::blush::blush::blush: