Opinie osób testujących dwufazowy laktator elektroniczny LOVI Prolactis

Na początku marca wysłaliśmy 10 laktatorów elektronicznych LOVI Prolactis do osób nagrodzonych w edycji lutowej konkursu na najbardziej zaangażowanych użytkowników forum. Jesteśmy bardzo ciekawi Waszych opinii.

Koniecznie przed użyciem przeczytajcie instrukcję, jeśli będziecie mieć jakiekolwiek pytania lub wątpliwości dajcie nam znać. Pomożemy:-)

Dwufazowe laktatory elektroniczne LOVI Prolactis były nagrodą główną wrześniowej edycji konkursu na najbardziej pomocnych innym rodzicom użytkowników forum. Zwycięzców prosimy o podzielenie się opinią. Z góry dziękujemy :slight_smile:

Również w listopadzie nagrodą główna był laktator LOVI Prolactis! Zachęcamy laureatki, aby dzieliły się z innymi mamami opinią o testowanym produkcie. Z góry dziękujemy! :slight_smile:

U mnie bardzo się sprawdził, a właściwie życie mi uratował już w szpitalu. Mam wklęsłe brodawki, przez co nie mogłam dobrze przystawić dziecka do piersi. Ciągły krzyk, bo głodne. Laktator pomógł przy rozkręceniu laktacji i wyciągnięciu trochę brodawek. Jedyny minus jest taki, że ciężko jest go umocować w biustonoszu, żeby nie używać rąk przy ściąganiu. Jestem KPI więc ciężko mi było ściągać mleko dość regularnie, zależy mi na tym, żeby z laktatorem móc robić też coś innego. Redakcjo Lovi, fajnie, gdyby do laktatora była muszla, którą można podłączyć zamiast butelki, napewno na duży + :smiling_face: