Opinie osób testujących butelki Trends

Zdobione butelki Trends dostępne w dwóch kolekcjach Indian Summer i Botanic to nasza nowość. Co o nich sądzicie? Podobają Wam się kolorowe wzory?

O opinie szczególnie prosimy laureatów styczniowych testów.

Na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że są piękne i bardzo ładnie prezentują się. Wzory są delikatne, a wzór niebieski (chłopięcy) jest na tyle uniwersalny, że śmiało można korzystać z tej butelki karmiąc dziewczynkę.

Kolejne cudeńka w ofercie Lovi <3 grafika jak zwykle śliczna i wyróżniająca się na tle innych marek

Na ten moment kiedy nie mam tej buteleczki w użytku mogę powiedzieć ze z wyglądu są niesamowicie piękne i delikatne <3 ważna jest przede wszystkim funkcjonalność butelek dla naszych pociech natomiast jeżeli możemy mieć funkcjonalność i piękny wygląd w jednym to tylko sie cieszyć . Ja stawiam na nowoczesne wzornictwo ale tez bez większej przesady a ta buteleczka trafia w 100% w moje gusta z resztą tak samo jak i wszystkie produkty Lovi <3

Dzisiaj do nas dotarły na żywo jeszcze piękniejsze :heart::heart:
Już dzisiaj zaczniemy testowanie

Do mnie też dziś dotarła butelka, rzeczywiście bardzo ładna.
Moja poczeka na kolejnego maluszka, a to już coraz bliżej, na razie rozpoczyna gromadzenie wyprawki :slight_smile: Lovi, jeszcze raz dziękuję.

My też już mamy :wink: Michaś zadowolony heh dziękujemy bardzo ale aż dwa komplety tego się nie spodziewałam, oba piękne. Od jutra zaczynamy testować.Paczka doszła cała, firma kurierska informowała na bieżąco co z przesyłką.

1

Dorota o proszę jaki synek zadowolony

Dziękuję za wyróżnienie. Udało mi się dostać do testów butelkę Indian :slight_smile: Botanic mają bardziej wyraźny wzór, Indian bardziej delikatny. Na butelce sam napis mógłby być bardziej czarny byłby wtedy bardziej wyraźny. Według mnie Botanic również nadaje się dla dziewczynki pomimo niebieskiego wzoru. Natomiast Indian według mnie nie nadaje się dla chłopca.

Justyna a mi się Indianin podoba i synek pije z butelki . Jemu to różnicy żadnej nie robi hehehe . Nie ma różowych akcentów to dlaczego by nie dla chłopca .
Ale wzór botanic bardziej mnie ujął

Mamy teraz i jak zwykle nie zawiodłam się … są cudne ! <3

Dziękuję za wyróżnienie. Buteleczki wizualnie bardzo piękne. Jest to jedyna buteleczka a w sumie smoczek z którego piję córeczka. Próbowaliśmy innych firm to teraz butelki leżą w szawce.

Butelki Trends są troszkę krótsze od tych Medical łatwiej miesza mi się w nich mleko.Na początku brakowało mi tych wycięć na palce które ułatwiają trzymanie butelki w czasie karmienia tj.maja te Medical ale już się przyzwyczaiłam.Michaś odrazu polubił te piękne kolorowe butelki. Po wyparzaniu w wyparzaczu narazie nie bledną wzory

Dorotka miałam to samo nie mogłam się przyzwyczaić że nie mają wgłębień jak medical ale tak jak mówisz idzie sie przyzwyczaić . I fakt medical można zrobić do 150ml a trends 120ml u nas się sprawują idealnie póki mały je 120ml używamy później będziemy robić w nich herbatki bo wzory są przepiękne i nie wyobrażam sobie żeby ich nie używać . Super wyglądają jak jest mleko wypełnione super wtedy widać wyraźnie wzór i kolory .

Butelka jest bardzo ładna. Niestety dla nas już trochę za mała do mleka, ale herbatkę mój synek pije z niej bardzo chętnie. Mogę śmiało polecić.

Świetna jest ta butelka wzór nie schodzi po myciach smoczek dymamiczny niezaburzajacy odruchu ssania. Butelkę dobrze się trzyma w ręce A do tego ma cudna grafikę! Łatwo się myje ją A oprócz tego zatyczka butelki służy też jako kubeczek do pojenia

Butelka jest świetna i ten wzór oby więcej wzorzystych butelek było :slight_smile:

A teraz My!
Jak dostałam te butelki to się zakochałam. Wzór jest idealny i śliczny, zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca.
Od urodzenia używamy butelek Lovi, więc nie będę tutaj się rozpisywać o ich niezawodności, bo są u nas numer 1, ale zdecydowanie podbiły moje serce!

Nasze butelki czekają aż Maluszek przyjdzie na świat, opinie napiszę po testach.

Testowalismy ostatnio buteleczki z tej kolekcji. Jak zwykle na Lovi sie nie zawiodłam! Na pierwszy rzut oka- są poporstu śliczne:) a jesli chodzi o fukcjonalnosc- smoczek miękki, anatomiczny. Córeczka fajnie daje sobie z nim rade. Myje sie je wygodnie, są bardzo wygodne też w użytkowaniu. Trzyma sie je komfortowo, choc wole wersje medical- wydaje mi sie, że jest wygodniejszy do trzymania. A kubeczek w formie zatyczki to genialny pomysł, plus podziałka to kolejny ogromny punkt na plus. Świetnie sprawdza sie w trakcie rozszerzania diety i przechodzenia z kubkow treningowych i niekapków do picia z otwartego kubeczka a na podziałce widać ile dziecko wypiło. Naprawde produkt godny polecenia!:wink:
Ja tylko musiałam dokupić smoczki wieksze, bo te w pakiecie testowym były dla mniejszych dzieci.