Kobiety pomozcie znalezc mi opaske na głowke do dziewczynki(niemowlaka)!!!
Chodzi mi o taka z kokardka lub kwiatkiem!!!’
Z gory mowie ze allegro odpada, za drogo i nic ciekawego tam nie ma
Myślę, z e raczej trudno będzie znależeć sklep stacjonarny tańszy niż allegro. A jakieś sieciowki? Pepco, c&a, h&m, Reserved?
Annakwiatek z tego co wiem czesto takie opaski mozesz znalesc w h.m, reserved lub smyk albo jak jest sklep z takimi swiecidelkami jak spinki, gumki, kolczyki, opaski i rowniez.sa tam opaski dla niemowlat a przynajmniej w mojej okolicy.
Na Aliexpress widziałam cudne wzory <3
W sklepie z dziecięca odzieżą na pewno dostaniesz… Sklepy typu hm, Reserved na pewno coś ma.
Tanio i bez kosztów przesyłki również polecam Pepco i inne sieciówki.
Czasem warto sprawdzić na targowiskach.
Możesz także sprawdzić i zamówić na alie.
Albo tak jak dziewczyny wyżej napisały, sieciówki H&M, Re, smyk, czy lokalny dziecięcy.
Ja jak kupuje dla córki to przeważnie w hm,reserved albo smyku.Na allegro mozesz tez popatrzeć
na aliexpress są śliczne i tanie. Duży minus za czas oczekiwania. Ja już czekam na nie miesiąc i jeszcze poczekam Warto też zajrzeć do H&M też maja bardzo ładne wzory. Albo u lokalnych krawcowych, u nas jest dziewczyna szyje bardzo fajne rzeczy dla małych dzieci i nie tylko na fb ma profil Pomaranczynka handmade
annakwiatek to mi tylko kojarzy się z reklamami.
Jak chcesz tanio i ładnie to tak jak dziewczyny pisały; aliexpress. Tylko trzeba się cierpliwością wykazać
Praktycznie kazdy sklep ma takie opaski na głowę dziecka. Na allegro jednak drogo nie jest, nie wiem jak szukałaś… Przejdź się najlepiej po sklepach stacjonarnych. Moze coś tam dla siebie znajdziez.
Fajne opaseczki na głowę dla niemowlaka ma sklep Bananakids:
https://bananakids.pl/opaski-pin-up-dla-dziecka
Nie są drogie, bo kosztują 19 zł.
równiez proponuję na ali. Jak dobrze poszukasz to i za 3 zł kupisz. Kupiłam kilka na zapas, wrzucałam w wątku o ali.
Gdybyś nie odszukała to jeszcze raz tutaj, zależy Ci na już?
Dziewczyny, dziś sie natknęłam na super stronkę z opaskami dla Dzidziutków!
pampuszek.pl
Zobacz na olx, dziewczyny często wystawiają tam rękodzieło. Kupiłam opaskę z kwiatuszkiem na Chrzest i spinki. Byłam b.zadowolona.
Agnieszka.sz faktycznie śliczne!! I chyba każdy możliwy kolor zamówię mojej Lili, bo ostatnio szukałam dla niej opasek
Piękne. Podobają mi się też pin-up. Nadal mnie kusi, żeby samodzielnie taką uszyć
AgataS, ciesze sie, ze mogłam Ci podsunac tę stronkę ja sama sie nie moge doczekac, az swojej cos wybiore, bo jest cala gama barw i wzorow