Ja lubię jak paczki są ładnie zapakowane, ale żeby to był jakiś bardzo ważny aspekt to nie.
Jezeli chodzi o prezenty to zazwyczaj dawałam w torebkach, jednak odkąd dzieci pojawiły się w rodzinie i widzę jaką frajdę sprawia im rozrywanie tych papierów to staram się zapakować.
Też zawsze miałam problem by zapakować to ładnie i schludnie, ale jest tyle tutorialów na yt czy instagramie, że bez problemu da się to pięknie zrobić:D
Ewcia wychodze z tego samego założenia jak coś wysyłam to solidnie pakuje w karton i zaklejam tasmą zawsze jakiś karton sobie zostawiam jak by mi coś poszło z olx;)
ale jestem zaskoczona w co mozńa zapakowac paczke;) np. torebkę po pampersach;D
ostatnio dziewczyne widziałam jak wkładała papierową torbe owinieta taśmą malarską;D hehehe ciekawe czy doszło;)
Aniska sama dostałam paczkę właśnie w papierowej torebce i obklejone taśmę, jeszcze na dodatek był to klocuszek na garnuszek, myślałam, że już z niego nic tam nie ma;/
Ja jak coś wysyłam np na vinted to staram się to robić tak żeby się produkt nie zniszczył. Nie obklejam bezpośrednio do paczki tylko zawsze jescze w jakiś woreczek włożę
Xxyyzz też tak robię. Jak mam ubrania to do jakiejś siateczki i dopiero do folii właśnie np po pampersach jak mam. Tym to się już nie przejmuje. Byle środek był dobrze zapakowany i się nie zniszczył. Kosmetyki pakuję już w folię bąbelkową i karton bądź tak obwijam aby faktycznie nic się nie zniszczyło jeśli ma to być w folii.
ja mam w kuchni kilka pudełek odłożonych nawet ostatnio chciałam wyrzucić to ktoś coś kupił to miałam do wysyłki;) bop tak to zawsze muszę kombinować;) w siatke tez zawsze staram sie wkładać aby te ubranka były zabezpieczone przed ewentualnym zamoczeniem kartonu no i zawsze szeroka taśma do zamkniecia pudła ewentualnie zwykła do naklejenia etykiety
Idziemka ja sie nauczyłam i duze kartony ogarniam na mniejsze;) kiedyś na youtubie chyba były jakies filmiki ;) w każdym razie zawsze paczka w kartonie to lepiej niz w foli;) ostatnio nawet po chusteczkach dady ogarnełam paczkę;) oczywiscie na lewą strone karton przekręcam;) żeby był biały;)
Ja z reguły zwracam uwagę w co zapakowane jest zamówienie jednak zależy mi na tym żeby bezpiecznie do mnie dotarło a dodatkowo jak jest ładnie przewiązane wstążka albo coś w tym stylu to dodaje uroku i zachęca jednak do kupna
Aniska te kartony muszę podzielić rozmiarami wg skrytek ale więcej mam do skrytki B w paczkomacie a najczęściej sprzedaję A, więc mi potem brakuje takich gotowych. Jak mam czas to ucinam ale częściej mi się nie chce :P Jak mam jakieś perfumy czy tego typu rzeczy to kombinuję z kartonami bo jednak bezpieczniej a ubrania szybciej mi zapakować w 2 folie.
A jak ten karton wywracasz? Rozkładasz i składasz na nowo? Ja folię obracam ale kartony zostawiam :D
Idziemka pewnie w takim plastikowym po litrowych lodach? Moja mama w tym pietruszkę często mrozi jak już nie ma mniejszych :P
Jak coś jest ekskluzywnego to trochę kiepsko jak przyjdzie w brzydki kartonie, brzydko opakowane. Jednak to co pierwsze widzi klient to pudełko, jego zapach a następnie jego zawartość. Podstawa to co jest w środku. Jeśli coś właśnie ekskluzywnego to pudełko tez powinno być na odpowiednim poziomie :) jak tak do tego podchodzę. Teraz bardzo modne jest kto spakował paczkę, zapach w pudełku, albo jakiś cukiereczek do kawusi :)
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.