Opakowania w sklepie internetowym

Ja lubię jak paczki są ładnie zapakowane, ale żeby to był jakiś bardzo ważny aspekt to nie. 

Jezeli chodzi o prezenty to zazwyczaj dawałam w torebkach, jednak odkąd dzieci pojawiły się w rodzinie i widzę jaką frajdę sprawia im rozrywanie tych papierów to staram się zapakować. 

Też zawsze miałam  problem by zapakować to ładnie i schludnie, ale jest tyle tutorialów na yt czy instagramie, że bez problemu da się to pięknie zrobić:D

Ewcia wychodze z tego samego założenia jak coś wysyłam to solidnie pakuje w karton i zaklejam tasmą zawsze jakiś karton sobie zostawiam jak by mi coś poszło z olx;)

ale jestem zaskoczona w co mozńa zapakowac paczke;) np. torebkę po pampersach;D

ostatnio dziewczyne widziałam jak wkładała papierową torbe owinieta taśmą malarską;D hehehe ciekawe czy doszło;)

ja też lubię jak jest coś solidnie i ładnie zapakowane więc też staram się robić to starannie 

Aniska sama dostałam paczkę właśnie w papierowej torebce i obklejone taśmę, jeszcze na dodatek był to klocuszek na garnuszek, myślałam, że już z niego nic tam nie ma;/ 

Ja jak coś wysyłam np na vinted to staram się to robić tak żeby się produkt nie zniszczył. Nie obklejam bezpośrednio do paczki tylko zawsze jescze w jakiś woreczek włożę 

Xxyyzz też tak robię. Jak mam ubrania to do jakiejś siateczki i dopiero do folii właśnie np po pampersach jak mam. Tym to się już nie przejmuje. Byle środek był dobrze zapakowany i się nie zniszczył. Kosmetyki pakuję już w folię bąbelkową i karton bądź tak obwijam aby faktycznie nic się nie zniszczyło jeśli ma to być w folii.

Ewcia a te kartony na dole co zbierasz?:) 

ja mam w kuchni kilka pudełek odłożonych nawet ostatnio chciałam wyrzucić to ktoś coś kupił to miałam do wysyłki;) bop tak to zawsze muszę kombinować;) w siatke tez zawsze staram sie wkładać aby te ubranka były zabezpieczone przed ewentualnym zamoczeniem kartonu no i zawsze szeroka taśma do zamkniecia pudła ewentualnie zwykła do naklejenia etykiety 

Ja zazwyczaj staram się w karton spakować jak coś sprzedam, tylko no musi się zgadzać wymiarowo, a niestety nie zawsze się tak uda;/

Idziemka ja sie nauczyłam i duze kartony ogarniam na mniejsze;) kiedyś na youtubie chyba były jakies filmiki ;) w każdym razie zawsze paczka w kartonie to lepiej niz w foli;) ostatnio nawet po chusteczkach dady ogarnełam paczkę;) oczywiscie na lewą strone karton przekręcam;) żeby był biały;)

Ja jak na vinted sprzedaje to w strecz pakuje 

Ja z reguły zwracam uwagę w co zapakowane jest zamówienie jednak zależy mi na tym żeby bezpiecznie do mnie dotarło a dodatkowo jak jest ładnie przewiązane wstążka albo coś w tym stylu to dodaje uroku i zachęca jednak do kupna 

Aniska ja też zawsze zmniejszam rozmiary:D czego to człowiek nie wymyśli:D

hehehe;) idziemka zawsze karton to karton;) 

ostatnio słuchajcie zamówiłam po likwidacji sklepu koszule dla córki na zakończenie roku ;) 

nie uwierzycie w czym przyszło... w pudełku po lodach ;D no na to bym nie wpadła 

Aniska jakto w pudełku po lodach? ale takim tekturowym?

Aniska te kartony muszę podzielić rozmiarami wg skrytek ale więcej mam do skrytki B w paczkomacie a najczęściej sprzedaję A, więc mi potem brakuje takich gotowych. Jak mam czas to ucinam ale częściej mi się nie chce :P Jak mam jakieś perfumy czy tego typu rzeczy to kombinuję z kartonami bo jednak bezpieczniej a ubrania szybciej mi zapakować w 2 folie.

A jak ten karton wywracasz? Rozkładasz i składasz na nowo? Ja folię obracam ale kartony zostawiam :D

Idziemka pewnie w takim plastikowym po litrowych lodach? Moja mama w tym pietruszkę często mrozi jak już nie ma mniejszych :P

Tak , uwielbiam pieknie zapakowane ubrania to dla mnie mega ważne !

Małazolza u nas pietruszka też się w takim pudełku plastikowym po lodach mrozi 😁

Zwracam uwagę na opakowanie, super jeśli jest coś starannie zapakowane, ale nie jest to dla mnie priorytet. 

Idziemka w tekturowym po kilku sztukach lodow patyczkowych ;)

Ewcia rozmontowuje pudelko i skladam na nowo;)

Jak coś jest ekskluzywnego to trochę kiepsko jak przyjdzie w brzydki kartonie, brzydko opakowane. Jednak to co pierwsze widzi klient to pudełko, jego zapach a następnie jego zawartość. Podstawa to co jest w środku. Jeśli coś właśnie ekskluzywnego to pudełko tez powinno być na odpowiednim poziomie :) jak tak do tego podchodzę. Teraz bardzo modne jest kto spakował paczkę, zapach w pudełku, albo jakiś cukiereczek do kawusi :)