Opakowania w sklepie internetowym

Oczywiście, że tak :) Ja nawet kupując rzeczy dla dziecka bardziej jestem skłonna dopłacić więcej by było ładnie zapakowane, szczególnie jeśli jest to produkt na prezent. Często gdy zamawiam rzeczy dla dziecka, które są ładnie zapakowane to chętnie wrzucam relacje takiego produktu na ig a dla sprzedawcy to dodatkowa reklama 

Prowadzę sklep z odzieża premium. Czy zwracacie uwagę na opakowaania takich ciuchów? Czy warto jest zainwestować w coś porządniejszego? 

Ja zwracam uwagę 

Zwykle. Nadrobić można po prostu piękną kartka w środku najlepiej taką która ma z drugiej strony coś fajnego i można przyczepić na lodówkę lub tablicę nad biurkiem.

Papier + mały suszony bukiecik przyklejony taśmą i napis odręczny jakiś

Jak dostaję produkt premium i opakowaniu premium to zawsze sobie myślę, że cena tego produktu jednak mogłaby być niższa o te 10 zeta i karton mniej wyfiokowany a planeta szczęśliwsza.

Ogólnie polecam kontakt z nimi: http://www.emgraf.pl

W firmie powinni zaporponować Ci jakieś fajne eko rozwiązanie.

Ja nie zwracam uwagi na opanowanie, chyba że chciałabym żeby to było na prezent zapakowane. Jeśli kupuję coś dla siebie to nie ma znaczenia jak jest zapakowane.

Na prezent tak, fajnie jak jest opcja ładnego zapakowania w sklepie, abym nie musiała ja się z tym męczyć. Dla siebie? Oj nie. Jednak na pewno koszt tego będzie włożony w moje zakupy, a po co mi to jak i tak pewnie zaraz wyląduje w śmieciach. Raczej to na co zwracam uwagę to wtedy ekologia, więc nie lubię niepotrzebnych warstw folii, torebek, itp. Jak kupuję stacjonarnie, to wolę schować do swojej torby niż brać kolejną. 

o tak, ładne opakowanie na prezent jest mile widziane. jeśłi zakupy są dla mnie to też nie zwracam uwagi jak jest coś zapakowane.

Jeśli to odzież premium to i opakowanie nie może być byle jakie według mnie. Schludnie zapakowane, jakoś ładny zapach. Tak żeby było widać że obsługa jest na wysokim poziomie;)

Nie oczekuję tego. Ma być odpowiednio zapakowane, nie wrzucone byle jak, niepogniecione, niepołamane, niezniszczone. Dlatego jak dodatkowo dostanę coś ładnie zapakowane to mi miło, podnosi wrażenia dobrej jakości. 

mamaKKD podzielam Twoją opinię. Milej człowiekowi jak coś ładnie zapakowane, jednak jeśli chodzi o prezent dla kogoś to dla mnie ważne by było ładne opakowanie,

Kocham pakować prezenty pod choinkę :D

Ja tez uwielbiam 

Lubię jak coś jest ładnie zapakowane, sama jak wysyłam pakuje ładnie ;D

ja też dbam o to aby paczki były ładne i piękne 

My dzisiaj szliśmy na urodziny do koleżanki z przedszkola kupiłam lalkę barbie ale zapakowalan w torebkę blekitna z narodzin synka wstyd mi bylo dać ale na ostatnią chwilę zapomniałam a myślałam że mam torebki Dsiewczynkowe i papier

Hehe i co, dziecko zwróciło uwagę na to opakowanie? :P 

W sumie nie ale mama dziecka może tak 

dziecko pewnie nie :)

uwielbiam pakowac paczki jednak sama w ostatnim czasie widzę ze brakuje mi na to czasu i robie to na ostatnią chwile;( 

nawet na dzień dziecka nie zdązylam zapakowac prezentu i córka dostała w szarym kartonie bo wycyganiła prezent dzień wczesniej;)

swoja drogą nie wiem jak was ale mnie draznią te zabawki popakowane w ten sposób w dziale produkcyjnym ze samo rozpakowanie zabawki zabiera mnóstwo czasu;( i teraz bedąc bogatsza w doświadczenia życiowe;) przy młodszej córce bede chyba pakować zabawki już rozpakowane;) 

Mi szczerze mówiąc nie robi różnicy opakowanie. Jasne, dostałam kilka paczek ładnie zapakowanych i było mi jakoś tak bardziej miło ale nie uważam tego za konieczność :) 

A sama to co sprzedaje to pakuję porządnie ale nie elegancko, bo zazwyczaj w to co mam pod ręką z otrzymanych paczek.

Natomiast prezenty najczęściej daje w torebkach ozdobnych bo najłatwiej. Nie lubię pakować w papier bo nigdy nie potrafię tego elegancko poskładać.

Mama Miki też dałam koleżance dla jej córki w torebce niebieskiej. Myślałam, że mam inne i na ostatni moment się okazało, że jednak nie a w dodatku ta, która wybrałam miała boki białe to uznałam, że jest ok. Tylko na przód wtedy nie zwróciłam uwagi ... Koleżanka na szczęście stwierdziła że mam nie przesadzać, to tylko opakowanie.