Nati może warto już do porodu zrezygnować z zakupów. A Ty jak będziesz mogła na spacery wychodzić to krótkie na świeżym powietrzu a nie po sklepie
Nati to może być tak, że już do końca będziesz musiała się oszczędzać. Ty jeszcze nie jesteś w połowie ciąży, prawda?
Kverve prawda 16 tydzień ciąży i juz leżę tak cały tydzień i jeszcze 2 do kolejnego usg mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze i będę mogła chociaż na krótkie spacery wychodzić ale na pewno koniec z zakupami mąż wszystko ogarnia zakupy sprzątanie obiady i psa ja tylko leżę i chodzę do toalety dbam jak mogę ☺
Nati to uważaj na siebie. Możesz nadrobić zaległości w serialach :p
Oj tak już dziś seans się zaczol ☺
nati jak wytrzymujesz??? ale racja mozna nadrobic seriale
Szczerze jestem osobą która lubi dbać o swoje mieszkanie ... leżenie bardzo mnie męczy juz tydzień minol mam nadzieje ze kolejne 2 tygodnie do następnego usg mina jeszcze szybciej.... leżenie nie jest aż tak przyjemne z boku na bok miałam dość po pierwszym dniu
Nati nie dziwię się ją też nie potrafię leżeć. Ale czego się nie zrobi dla maleństwa :)
Nati dobrze ze jeszcze brzuch nie jest taki duży i plecy nie bola od leżenia.. Ja miałam ogromny brzuch i już pod koniec ciazy to każde leżenie było większym wysiłkiem niż siedzenie czy stanie.
Dziewczyny ja nawet na razie nie myślę o tym ze bym miała tak leżeć do końca ciazy mam nadzieje ze zdąży się cud i Pani Doktor powie na wizycie ze mogę chociaż na chwilę na krótkie spacery ...